7. Realizarea sistemului de Iluminat exterior - 27 luni
Se preconizează instalarea pe zidul Cetăţii sau pe traseul aleilor şi în spaţiile verzi a unor corpuri de iluminat exterior – reflectoare pe ziduri, reflectoare de grădină şi de faţadă.

În privinţa modului de evaluare a lucrărilor de instalaţii electrice, trebuie menţionat faptul că s-a încercat o dotare minimală a obiectelor proiectului cu diverse categorii de lucrări strict necesare funcţionării viitoare.

Instalaţiile sanitare de apă rece, apă caldă şi canalizare menajeră precum şi instalaţiile de hidranţi interiori pentru combaterea incendiului vor fi tratate conform Normativului P.S.I. . Branşamentul de apă rece se va face la inelul de apă rece, alimentarea cu apă caldă se va face la Punctul termic care deserveşte clădirea respectivă.

Alimentarea cu căldură pentru încălzire la corpurile de clădire din Cetatea Oradea se va face de la sistemul de termoficare al oraşului. În acest sens se va monta un punct termic modul compact, pompe de circulaţie, izolaţii termice şi instalaţii de încălzire interioare.
 
Panorame 3D - Cetatea OradeaGalerie Foto Cetatea Oradea