Cetatea Oradea
Cetatea intră în reabilitare
Nu e o farsă. Din 1 aprilie încep lucrările de reabilitare a primelor opt imobile din incinta Cetăţii! "În următorii cinci ani Cetatea va fi un şantier. Pe de-o parte vor trebui respectate termenele de predare ale lucrărilor, dar pe de cealaltă parte va trebui să ţinem Cetatea deschisă pentru vizitatori pentru că dacă închidem acum Cetatea pentru lucrări după aceea putem să ne luăm munca de popularizare a ei de la zero", a declarat viceprimarul Rozalia Biro, marţi în cadrul unei conferinţe de presă.

Sursa: www.ebihoreanul.ro
 
Cetatea Oradea aşteaptă asediul utilajelor
La 9 luni de la semnarea contractului de finanţare şi la peste 3 ani de la demararea scriptică a proiectului de revitalizare, Cetatea Oradea a fost predată celor care, până în 2015, trebuie să redea o faţă primitoare şi generatoare de profit celui mai important monument istoric al urbei. Mai concret, opt corpuri de clădire, drumurile dintre ele şi spaţiile verzi înconjurătoare vor fi în atenţia celor trei firme asociate care au adjudecat licitaţia contra sumei de 21.369.865,66 lei (+ TVA). Marţi, 2 martie, în prezenţa viceprimarului Biro Rozalia, a arhitectului Pafka Ernest (responsabil de proiectul tehnic), a inginerului Carmen Albulescu (diriginte de şantier din partea Municipalităţii) şi a managerului de proiect Dumitru Sim, amplasamentul mega-şantierului de lângă Catedrala Ortodoxă din Centrul Civic a fost predat executantului.

Sursa: www.bihorstiri.ro
 
Stadiul de implementare al proiectului de revitalizare a Cetăţii Oradea
Municipalitatea orădeană, prin Direcţia de Management Proiecte cu Finanţare Internaţională şi echipa de management de proiect vă invită marţi, 2 martie 2010, de la orele 12:00 în Cetatea Oradea, „Grota Roşie” la conferinţa de presă referitoare la stadiul de implementare al proiectului “REVITALIZAREA CETĂŢII ORADEA ÎN VEDEREA INTRODUCERII ÎN CIRCUITUL TURISTIC. CETATEA ORADEA COMPLEX CULTURAL TURISTIC EUROPEAN - ETAPA I” la 9 luni de la semnarea contractului de finanţare.

Sursa: www.oradeahub.com
 
CETATEA INTRA IN SANTIER
Viceprimarul Rozalia Biro s-a razgandit: nu se mai imbata cand incep lucrarile de renovare a Cetatii Oradea, dar promite ca o va face cand acestea vor fi gata. Daca isi respecta angajamentul initial, astazi, cand firma de restaurari care a castigat licitatia a preluat amplasamentul, am fi avut o viceprimarita bine aghesmuita. Probabil ca vom avea un nou prilej peste cinci ani, cand se va finaliza restaurarea celor opt cladiri ale Cetatii.

Sursa: www.tvs.ro
 
Stadiul de implementare a proiectului “Revitalizarea Cetăţii Oradea în vederea introducerii în circuitul turistic: Cetatea Oradea, complex turistic european - etapa I”
Municipiul Oradea a obţinut o finanţare nerambursabilă în cadrul  PROGRAMULUI OPERAŢIONAL REGIONAL 2007-2013, Axa prioritară 5Dezvoltarea durabilă a turismului regional şi local, Domeniul de interventie  5.1Restaurarea şi valorificarea durabilă a patrimoniului cultural, crearea şi modernizarea infrastructurilor conexe pentru proiectul „Revitalizarea Cetăţii Oradea în vederea introducerii in Circuitul Turistic- Cetatea Oradea Complex Cultural Turistic European - Etapa I”, această situaţie fiind parafată prin semnarea contractului nr. 364 / 11.06.2009.

Sursa: www.oradea.ro
 
SC Constructorul Sălard a semnat vineri contractul pentru proiectul de revitalizare a Cetăţii

Municipalitatea a semnat vineri contractul de execuţie a proiectului „Revitalizarea Cetăţii Oradea în vederea introducerii monumentului în circuitul turistic - Cetatea Oradea, complex cultural turistic european” , cu administratorul SC Constructorul Sălard, Eugen Guba. Reamintim că asociaţia SC Constructorul Sălard - Korintosz KFT - Lodzsa KFT a câştigat licitaţia cu o ofertă de 25,43 milioane de lei (TVA inclus), mai mică cu două - trei milioane de euro decât cele ale firmelor Euras Satu-Mare, Selina Oradea şi Castrum-Tim.

Sursa: www.oron.ro

 
Cetatea Oradea, restaurata de Constructorul Salard
Potrivit raportului de atribuire întocmit saptamâna trecuta de catre comisia de evaluare a Administratiei Imobiliare Oradea, firma Constructorul Salard a fost desemnata sa execute lucrarile de restaurare a Cetatii Oradea.

Firma desemnata câstigatoare pe baza criteriului „pretul cel mai scazut” s-a angajat sa execute lucrarile în maximum cinci ani de la semnarea contractului, valoarea lucrarilor, cu TVA, ridicându-se la 25.430.140 lei.

Sursa: www.bihor.ro

 
Sălardului va restaura Cetatea Oradea
Potrivit raportului de atribuire întocmit săptămâna trecută de către comisia de evaluare a Administraţiei Imobiliare Oradea, firma Constructorul Sălard a fost desemnată să execute lucrările de restaurare a Cetăţii Oradea.
Firma desemnată câştigătoare pe baza criteriului „preţul cel mai scăzut” s-a angajat să execute lucrările în maximum cinci ani de la semnarea contractului, valoarea lucrărilor, cu TVA, ridicându-se la 25.430.140 lei.

Sursa: www.vestic.ro
 
Revitalizarea Cetăţii, „parafată”
Municipalitatea a semnat vineri contractul de execuţie a proiectului „Revitalizarea Cetăţii Oradea în vederea introducerii monumentului în circuitul turistic - Cetatea Oradea, complex cultural turistic european” , cu administratorul SC Constructorul Sălard, Eugen Guba. Reamintim că asociaţia SC Constructorul Sălard - Korintosz KFT - Lodzsa KFT a câştigat licitaţia cu o ofertă de 25,43 milioane de lei (TVA inclus), mai mică cu două - trei milioane de euro decât cele ale firmelor Euras Satu-Mare, Selina Oradea şi Castrum-Tim.

Sursa: www.bihon.ro

 

 
Stadiul de implementare al proiectului de revitalizare a Cetăţii Oradea
Municipalitatea orădeană, prin Direcţia de Management Proiecte cu Finanţare Internaţională şi echipa de management de proiect vă invită marţi, 2 martie 2010, de la orele 12:00 în Cetatea Oradea, „Grota Roşie” la conferinţa de presă referitoare la stadiul de implementare al proiectului “REVITALIZAREA CETĂŢII ORADEA ÎN VEDEREA INTRODUCERII ÎN CIRCUITUL TURISTIC. CETATEA ORADEA COMPLEX CULTURAL TURISTIC EUROPEAN - ETAPA I” la 9 luni de la semnarea contractului de finanţare.Tot atunci în prezenţa dirigintelui de şantier se va face predarea amplasamentului spre executantul de lucrări SC Contructorul Sălard SRL.

Sursa: www.oradea.ro
 
«ÎnceputAnterior1112131415161718UrmătorSfârşit»

Pagina 13 din 18
Panorame 3D - Cetatea OradeaGalerie Foto Cetatea Oradea