Cetatea Oradea
Un proiect foarte interesant lansat de TVR, numit "Restaurare"
Un proiect foarte interesant lansat de TVR, numit "Restaurare", a aliniat la start, intr-o competitie pentru voturile telespectatorilor si pentru finantarea acestora, patru dintre cele mai reprezentative monumente de patrimoniu cultural din Transilvania de Nord.

Sursa: www.nord-vest.ro
 
Orădenii vor putea vota în direct pentru Cetatea Oradea
Orădenii vor putea vota în direct pentru Cetatea Oradea, în timpul emisiunii “Restaurare”, a cărei finală va fi transmisă de TVR marţi, 1 decembrie, de la ora 21:10.

Televiziunea Română a lansat în această toamnă, în premieră naţională, programul “Restaurare”, o campanie la nivelul întregii ţări, în sprijinul restaurării clădirilor şi monumentelor istorice. Zece clădiri, printre care şi Cetatea Oradea, au ajuns în finala care se va desfăşura pe 1 decembrie 2009, când publicul va vota în direct care dintre cele zece merită restaurată.

Sursa: www.andreisandor.wordpress.com
 
Cetatea Oradea a fost declarată câştigătoarea episodului 8 al programului “Restaurare”
Cetatea Oradea a fost declarată câştigătoarea episodului 8 al programului “Restaurare”, de pe TVR1, intrând în finala care va avea loc în 1 decembrie. Cetatea a primit mai multe voturi decât Castrul roman de la Porolissum (jud. Sălaj) şi Cetatea de la Aiud, cu care a concurat în cadrul zonei Nord-Vest, în emisiunea din 8 noiembrie.

Sursa: www.alexandruseres.com
 
Orădenii vor putea vota în direct pentru Cetatea Oradea
Orădenii vor putea vota în direct pentru Cetatea Oradea, în timpul emisiunii “Restaurare”, a cărei finală va fi transmisă de TVR marţi, 1 decembrie, de la ora 21.10

Sursa: www.oradea.ro
 
Primăria e nevoită să refacă procedura de licitaţie
Primăria e nevoită să refacă procedura de licitaţie pentru restaurarea Cetăţii Oradea.

Până la această oră ar fi trebuit ca la Primărie să fie depuse ofertele de participare la licitaţia de atribuire a lucrărilor de restaurare a Cetăţii Oradea, iar propunerile firmelor să fie acum în curs de evaluare. Termenul de depunere a ofertelor, stabilit iniţial pe data de 9 noiembrie, a fost amânat cu o săptămână, la solicitarea expresă a firmelor care şi-au anunţat intenţia de participare. Totuşi, nici de această dată „planul de acasă nu a fost acelaşi cu cel din târg”.

Sursa: www.bihon.ro
 
Caietul de sarcini al licitaţiei
Caietul de sarcini al licitaţiei pentru proiectul "Revitalizarea Cetăţii Oradea în vederea introducerii în Circuitul Turistic - Cetatea Oradea Complex Cultural Turistic European - Etapa I" a fost contestat de către trei dintre cele 29 de societăţi care s-au arătat interesate de proiect.

"Societăţile Construcţii S.A, Sedas Orbas, din Spania şi Romconstruct Holding au contestat unele condiţii din caietul de sarcini pentru revitalizarea Cetăţii Oradea. La propunerea Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, Primăria a decis să facă unele modificări ale cerinţelor", a declarat Rozalia Biro într-o conferinţă de presă defăşurată miercuri.


Sursa: www.bihoreanul.ro
 
Investitie de aproape 6 mil. euro in restaurarea Cetatii Oradea
Primaria Oradea organizeaza o licitatie deschisa pentru achizitia de servicii de restaurare a Cetatii Oradea, in vederea introducerii acesteia in circuitul turistic, contract estimat la 25,16 mil. lei (5,9 mil. euro), fara TVA.

Sursa: www.dailybusiness.ro
 
Proiectul Revitalizarea cetatii Oradea
Proiectul „Revitalizarea cetatii Oradea in vederea introducerii in circuitul turistic: Cetatea Oradea, complex turistic european - etapa I”, beneficiar Municipiul Oradea, finanteaza reabilitarea "stelei" (avand forma de stea) de la granita cu Ungaria cu suma nerambursabila de 6.693.479 Euro. Valoarea totala a proiectului este de 36.780.329,12 RON (8.572.704 Euro).

Sursa: www.nord-vest.ro
 
Cetatea Medievală Oradea
Cetatea Medievală Oradea, compusă dintr-un fort pentagonal, cu ziduri flancate de cinci bastioane, datează din secolul al XVI-lea, fiind refăcută în secolul XVIII.

Sursa: www2.tvr.ro
 
INVITATIE DE PARTICIPARE LA PROCEDURA DE CERERE
INVITATIE DE PARTICIPARE LA PROCEDURA DE CERERE DE OFERTE PRIVIND PRESTAREA SERIVICIILOR DE ASISTENTA TEHNICA (DIRIGENTIE DE SANTIER) PENTRU PROIECTUL REVITALIZAREA CETATII ORADFEA IN VEDEREA INTRODUCERII IN CIRCUITUL TURISTIC – CETATEA ORADEA, COMPLEX...

Sursa: www.oradea.ro
 
«ÎnceputAnterior1112131415161718UrmătorSfârşit»

Pagina 16 din 18
Panorame 3D - Cetatea OradeaGalerie Foto Cetatea Oradea