Cetatea Oradea
4 firme vor să "execute" Cetatea Oradea
Joi, 14 ianuarie, a fost termenul limită de depunere a ofertelor în cadrul licitaţiei publice privind execuţia lucrărilor de revitalizare a Cetăţii Oradea. Conform celor transmise de Biroul de Presă al Primăriei, cele patru societăţi comerciale.

Sursa: www.bihorstiri.ro
 
Patru peţitori pentru Cetate
ORADEA - Patru firme locale îşi dispută execuţia lucrărilor de reabilitare a Cetăţii Oradea, în cadrul primei etape a proiectului „Revitalizarea Cetăţii Oradea în vederea introducerea monumentului în circuitul turistic - Cetatea Oradea, complex cultural turistic european”.
 
Programul Operaţional Regional - Doar patru firme au rămas pe metereze pentru reabilitarea Cetăţii
Din cele 25 de firme care s-au arătat, iniţial, interesate de lucrările de reabilitare a Cetăţii Oradea, ieri, doar patru firme au participat la procedura de deschidere a ofertelor organizată în Sala Mare a Primăriei Oradea.

Sursa: www.crisana.ro
 
Oferte pentru execuţia lucrărilor de revitalizare a Cetăţii Oradea

Ieri, 14 ianuarie 2010, a fost termenul limită de depunere a ofertelor în cadrul licitaţiei publice privind execuţia lucrărilor de revitalizare a Cetăţii Oradea. Este vorba despre proiectul „Revitalizarea Cetăţii Oradea în vederea introducerii în circuitul turistic - Cetatea Oradea, complex cultural turistic european - etapa I”.

Sursa: www.oradea.ro

 
Termenul limită a expirat
Joi, 14 ianuarie, a fost termenul limită de depunere a ofertelor în cadrul licitaţiei publice privind execuţia lucrărilor de revitalizare a Cetăţii Oradea. Conform celor transmise de Biroul de Presă al Primăriei
 
Bilanţ la revitalizarea Cetăţii
Bilanţ la revitalizarea Cetăţii Municiplitatea speră să aibă executant pentru lucrările la Cetatea Oradea până la sfârşitului lui februarie.
 
Stadiul de implementare a proiectului
Stadiul de implementare a proiectului “Revitalizarea cetăţii Oradea” Municipiul Oradea, a obţinut o finanţare nerambursabilă în cadrul PROGRAMULUI OPERAŢIONAL REGIONAL 2007-2013, Axa prioritară 5 – Dezvoltarea durabilă a turismului regional şi local, Domeniul de interventie 5.1 – Restaurarea şi valorificarea durabilă a patrimoniului cultural, crearea şi modernizarea infrastructurilor conexe pentru proiectul „Revitalizarea Cetăţii Oradea în vederea introducerii in Circuitul Turistic- Cetatea Oradea Complex Cultural Turistic European - Etapa I”, această situaţie fiind parafată prin semnarea contractului nr. 364 / 11.06.2009.

Sursa: www.oradea.ro
 
Conferinţă de presă
Conferinţă de presă privind stadiul implementării proiectului „Revitalizarea Cetăţii Oradea în vederea introducerii în circuitul turistic: Cetatea Oradea, complex turistic european - etapa I”

Vizualizati invitatia
Citeşte mai mult...
 
Licitaţia Cetăţii, „fortificată”
După primele contestaţii, municipalitatea a făcut un caiet de sarcini „beton” pentru licitaţie.

Sursa: www.bihon.ro
 
Anunt de participare pentru incheierea unui contract de Achizitie Publica

Revitalizare a Cetatii Oradea în vederea introducerii în circuitul turistic-Cetatea Oradea, Complex Cultural Turistic European-etapa I” ( COD CPV: 45212314-0 – Lucrari de constructii de monumente istorice sau memoriale si - 45454100-5 - Lucrari de restaurare).

Sursa
: www.oradea.ro

 
«ÎnceputAnterior1112131415161718UrmătorSfârşit»

Pagina 15 din 18
Panorame 3D - Cetatea OradeaGalerie Foto Cetatea Oradea