Trimite unui prieten

Consultare online privind proiectul de reabilitare și refuncționalizare a Parcului 1 Decembrie

Marti , 18 Februarie 2020, 11:34

Exportă PDF - Consultare online privind proiectul de reabilitare și refuncționalizare a Parcului 1 Decembrie Tipărește pagina - Consultare online privind proiectul de reabilitare și refuncționalizare a Parcului 1 Decembrie Trimite unui prieten - Consultare online privind proiectul de reabilitare și refuncționalizare a Parcului 1 Decembrie

Primăria Oradea lanseză conceptul de reconfigurare și reactivare a Parcului 1 Decembrie, în vederea identificării nevoilor și așteptărilor personale  ale cetățenilor cu privire la utilizarea spațiului verde, a preferințelor pentru activități recreaționale.

Prin acest proiect se dorește transformarea acestui parc, care momentan este mai mult o zonă de relaxare pasivă și zonă de tranzit, într-un parc care să răspundă noilor tendințe în utilizarea spațiilor publice și a cererilor pentru varietatea formelor de recreere.

În atașament poate fi vizualizat proiectul detaliat privind reabilitarea și refuncționalizarea Parcului 1 Decembrie. Acesta poate fi consultat și pe site-ul Primăriei Oradea www.oradea.ro, la secțiunea din stânga paginii web:  "Informații de interes public" - "Dezbateri publice".

Astfel, cei care doresc să vină cu propuneri sau sugestii o pot face la adresa de email adina.popa@oradea.ro sau primarie@oradea.ro  începând de azi și până în data de 10 martie 2020.

După consultarea cetățenilor, va urma pregătirea temei de proiectare în vederea elaborării studiului de fezabilitate, după care se va trece la etapa de elaborare și avizare a documentației tehnico-economice, iar apoi la etapa de implementare a propunerilor de refuncționalizare si reabilitare a Parcului 1 Decembrie, respectiv la execuția lucrărilor.

 

 

 

 

Fișiere - Consultare online privind proiectul de reabilitare și refuncționalizare a Parcului 1 Decembrie

Situatie Covid
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Program colectare selectiva - saci galbeni
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
ROHU 421