Trimite unui prieten

Dezbatere publică privind măsurile de supraimpozitare a cladirilor neingrijite pentru anul 2018

Miercuri , 3 Mai 2017, 14:53

Exportă PDF - Dezbatere publică privind măsurile de supraimpozitare a cladirilor neingrijite pentru anul 2018 Tipărește pagina - Dezbatere publică privind măsurile de supraimpozitare a cladirilor neingrijite pentru anul 2018 Trimite unui prieten - Dezbatere publică privind măsurile de supraimpozitare a cladirilor neingrijite pentru anul 2018

Primăria Oradea anunţă că joi, 8 iunie 2017, ora 16.00, va organiza în Sala Mare a Primăriei Oradea o dezbatere publică despre actualizarea Regulamentului privind supraimpozitarea clădirilor neîntreținute - 2017.

Toţi cetăţenii interesaţi sunt aşteptaţi să participe la dezbatere.

În perioada 3 mai - 7 iunie 2017 se pot înainta propuneri privitoare la acest material, fie prin Centrul de Informaţii cu Publicul din cadrul Primăriei Municipiului Oradea (parter), fie în format electronic la adresa de email primarie@oradea.ro, sau prin fax la nr. 0259/437.544.

Regulamentul privind stabilirea criteriilor de identificare a clădirilor neîntreținute de pe raza municipiului Oradea, în vederea aplicării prevederilor Codului Fiscal privind cotele majorate de impozit al acestor clădiri poate fi consultat în ataşament.

 

 

 

Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Program colectare selectiva - saci galbeni
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei