Dezbateri publice

M I N U T A nr. 60124 din 12.03.2013 privind dezbaterea publica a Proiectului de hotarare pentru eliberarea unei licente de traseu pentru efectuarea serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate speciale

M I N U T Anr. 60124 din 12.03.2013privind dezbaterea publica a Proiectului de hotarare pentru eliberarea unei licente de traseu pentru efectuarea serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate speciale (...)

Dezbatere publică privind Proiectul ”Regulamentului de Organizare și Functionare a Centrului de Ingrijire și Educație Timpurie Oradea”

Administraţia Socială Comunitară Oradea va organiza în data de 10 aprilie 2013, de la ora 14:00, în Sala Mare a Primăriei Oradea o dezbatere publică pe tema Proiectului "Regulamentului de Organizare și Functionare a(...)

Dezbatere publică

În conformitate cu prevederile art. 6 din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, Poliţia Locală Oradea şi S.C. Administraţia Domeniului Public S.A. Oradea, aduc la cunoştiinţă(...)

Dezbatere publică

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, Primăria municipiului Oradea aduce la cunoştinţa publică: Proiectul de hotărâre privind atribuirea unei(...)

Dezbatere publică asupra proiectului de Plan de Acţiune pentru reducerea zgomotului în municipiul Oradea.

Primăria Municipiului Oradea, prin Direcţia Tehnică - Compartimentul Protecţia Mediului anunţă publicul interesat că joi, 28 martie 2013, ora 16,30, în Sala Mare a Primăriei Municipiului Oradea, are loc o dezbatere publică(...)

Proiectul de hotărâre privind modificarea şi completarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a sistemului de administrare a parcărilor publice, a ridicării si blocării autovehiculelor în Municipiul Oradea aprobat prin HCL nr.640/2006 şi modificat prin HCL nr. 124/2009, HCL nr. 517/5009 şi HCL nr. 268/2011

ANUNŢÎn conformitate cu prevederile art. 6 din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, Administraţia imobiliară Oradea aduce la cunoştinţa publică: Proiectul de hotărâre(...)

MINUTĂ, privind discuţiile purtate în cadrul dezbaterii publice pe tema: REGULAMENTULUI DE DESFĂŞURAREA ACTIVITĂŢII DE PUBLICITATE STRADALĂ ÎN MUNICIPIUL ORADEA

MINUTĂ, privind discuţiile purtate în cadrul dezbaterii publice pe tema: REGULAMENTULUI DE DESFĂŞURAREA ACTIVITĂŢII DE PUBLICITATE STRADALĂ ÎN MUNICIPIUL ORADEA Dezbaterea publică organizată în data de(...)

Dezbatere publică privind modificarea şi completarea Regulamentului pentru efectuarea serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate şi curse regulate speciale

Primăria Municipiului Oradea a elaborat proiectul privind modificarea şi completarea Regulamentului pentru efectuarea serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate şi curse regulate speciale. Cetăţenii(...)

Dezbatere publică privind atribuirea unei licenţe de traseu pentru serviciul de transport public de persoane prin curse regulate speciale

Primăria Municipiului Oradea a elaborat Proiectul privind atribuirea unei licenţe de traseu pentru serviciul de transport public de persoane prin curse regulate speciale.Cetăţenii interesaţi sunt aşteptaţi cu propuneri şi sugestii cu(...)

REGULAMENT PRIVIND DESFĂŞURAREA ACTIVITĂŢII DE PUBLICITATE STRADALĂ ÎN ORADEA

Dezbaterea publica va avea loc in data de 13.09.2012, orele 16.00 in Sala mare a Primariei Municipiului Oradea

Bugetare participativa
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Partener de cultura
Program colectare selectiva - saci galbeni