Trimite unui prieten

ANUNT INTENTIE Achizitie directa Revizii tehnice curente, generale si remediere defectiuni la instalatiile de ridicat de la imobilele administrate de Primaria Municipiului Oradea, dupa cum urmeaza: Parcare multietajata situate in Oradea, pe strada Gh. Dima, nr. 4 – 2 lifturi; Centrul de Reintegrare Sociala, situate in Oradea, pe strada Vamii, nr. 34A – 1 lift; Centrul pentru Copii Iedera, situate in Ordea, pe strada L. Pasteur, nr. 42 – 1 lift”

Luni , 16 Aprilie 2018, 0:00

Exportă PDF - ANUNT INTENTIE Achizitie directa Revizii tehnice curente, generale si remediere defectiuni la instalatiile de ridicat de la imobilele administrate de Primaria Municipiului Oradea, dupa cum urmeaza: Parcare multietajata situate in Oradea, pe strada Gh. Dima, nr. 4 – 2 lifturi; Centrul de Reintegrare Sociala, situate in Oradea, pe strada Vamii, nr. 34A – 1 lift; Centrul pentru Copii Iedera, situate in Ordea, pe strada L. Pasteur, nr. 42 – 1 lift” Tipărește pagina - ANUNT INTENTIE Achizitie directa Revizii tehnice curente, generale si remediere defectiuni la instalatiile de ridicat de la imobilele administrate de Primaria Municipiului Oradea, dupa cum urmeaza: Parcare multietajata situate in Oradea, pe strada Gh. Dima, nr. 4 – 2 lifturi; Centrul de Reintegrare Sociala, situate in Oradea, pe strada Vamii, nr. 34A – 1 lift; Centrul pentru Copii Iedera, situate in Ordea, pe strada L. Pasteur, nr. 42 – 1 lift” Trimite unui prieten - ANUNT INTENTIE Achizitie directa Revizii tehnice curente, generale si remediere defectiuni la instalatiile de ridicat de la imobilele administrate de Primaria Municipiului Oradea, dupa cum urmeaza: Parcare multietajata situate in Oradea, pe strada Gh. Dima, nr. 4 – 2 lifturi; Centrul de Reintegrare Sociala, situate in Oradea, pe strada Vamii, nr. 34A – 1 lift; Centrul pentru Copii Iedera, situate in Ordea, pe strada L. Pasteur, nr. 42 – 1 lift”


Primăria Municipiului Oradea
Serviciul Achizitii Publice
Cod operator:16140
Piaţa Unirii, nr. 1
410 100, Oradea
Tel. 0040 259/437.000
Fax. 0040 259/437.544
Fax int 203: 0040 259/409.406
Fax int 288: 0040 259/408.803
E-mail: primarie@oradea.ro

 


Nr. Inregistrare: 172073 din 16.04.2018

ANUNT INTENTIE


Primaria Municipiului Oradea informeaza operatorii economici ca intentioneaza sa achizitioneze direct conform art 43 din HG 395/2016 din catalogul electronic "Revizii tehnice curente, generale si remediere defectiuni la instalatiile de ridicat de la imobilele administrate de Primaria Municipiului Oradea, dupa cum urmeaza:
 Parcare multietajata situate in Oradea, pe strada Gh. Dima, nr. 4 - 2 lifturi;
 Centrul de Reintegrare Sociala, situate in Oradea, pe strada Vamii, nr. 34A - 1 lift;
 Centrul pentru Copii Iedera, situate in Ordea, pe strada L. Pasteur, nr. 42 - 1 lift"
si ii invita sa-si inregistreze ofertele in SEAP cu respectarea art. 44 din HG 395/2016, pana in data de 18.04.2018 inclusiv.

Va fi consultat urmatorul cod CPV: 50750000-7 Servicii de întreţinere a ascensoarelor

Valoarea estimata a achizitiei: 37000 lei/an fara TVA

Operatorul economic interesat va cripta in SEAP valoarea totala, iar la descriere se vor specifica urmatoarele:
Serviciul 1
 Pret revizie curenta (lunara) lift;
 Pret revizie generala (anuala) lift;
Serviciul 2
 Manopera orara/ascensor/zile lucratoare;
 Manopera orara/ascensor/zile nelucratoare (sarbatori legale).
 MENTIUNE: Valoarea estimata pentru plata eventualelor defectiuni (avarii) la cele 4 instalatii de ridicat este de aproximativ 20000 lei fara TVA.

Oferta câștigătoare va fi oferta care prezintă media cea mai scazuta a serviciilor ofertate (Serviciul 1 si Serviciul 2).

Ofertantii interesati isi pot inregistra oferta pe cod CPV: 50750000-7 Servicii de întreţinere a ascensoarelor cu denumirea: "Revizii tehnice curente, generale si remediere defectiuni la instalatiile de ridicat de la imobilele administrate de Primaria Municipiului Oradea", trimitand si o informare insotita de propunerea tehnica si financiara catre Serviciul Achizitii Publice prin e-mail: teodora.vaida@oradea.ro, in care sa specificati achizitia de care sunteti interesat.

Se are in vedere achizitionarea de servicii de "Revizii tehnice curente, generale si remediere defectiuni la instalatiile de ridicat de la imobilele administrate de Primaria Municipiului Oradea, dupa cum urmeaza:
 Parcare multietajata situate in Oradea, pe strada Gh. Dima, nr. 4 - 2 lifturi;
 Centrul de Reintegrare Sociala, situate in Oradea, pe strada Vamii, nr. 34A - 1 lift;
 Centrul pentru Copii Iedera, situate in Ordea, pe strada L. Pasteur, nr. 42 - 1 lift",
in conformitate cu cerintele specificate in Caietul de sarcini nr. 169441 din 12.04.2018 atasat anuntului de intentie. Atasam de asemenea si propunerea de contract aferenta.

Publicarea prezentului anunt are rol de informare/publicitate, nu obliga autoritatea contractanta si nu exclude de la achizitie operatorii economici deja inscrisi in catalog (daca este cazul). Scopul acestui anunt este acela de a determina operatorii economici sa-si inscrie ofertele de pret in catalogul electronic astfel incat la data demararii achizitiei directe si a verificarii catalogului electronic autoritatea contractanta sa fi intreprins toate demersurile pentru a se asigura ca sunt operatori inscrisi in catalogul electronic, care sa-i satisfaca necesitatea de produse, servicii, lucrari.

Ulterior publicarii prezentului anunt autoritatea contractanta va aplica prevederile art 43-46 din HG 35/2016.

 

Fișiere - ANUNT INTENTIE Achizitie directa Revizii tehnice curente, generale si remediere defectiuni la instalatiile de ridicat de la imobilele administrate de Primaria Municipiului Oradea, dupa cum urmeaza: Parcare multietajata situate in Oradea, pe strada Gh. Dima, nr. 4 – 2 lifturi; Centrul de Reintegrare Sociala, situate in Oradea, pe strada Vamii, nr. 34A – 1 lift; Centrul pentru Copii Iedera, situate in Ordea, pe strada L. Pasteur, nr. 42 – 1 lift”

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Program colectare selectiva - saci galbeni
Termo Alert