Licitaţii

ANUNT DE TRANSPARENTA Prin prezenta, vă invitam să participaţi prin depunerea de oferte la achizitia de furnituri de birou necesare pentru buna desfasurare a activitatii DASO si achizitia de furnituri si materiale pentru copii necesare Crese Oradea si Centrului de Ingrijire de Zi in perioada 2018-2019

APROBAT Primar Ilie Bolojan Nr. inregistrare: 362135 din 02.10.2018 ANUNT DE TRANSPARENTA Prin prezenta, vă invitam să participaţi prin depunerea de oferte la achizitia de furnituri de birou necesare pentru buna desfasurare a(...)

Licitație publică deschisă cu strigare pentru închirierea unui apartament cu o cameră, proprietate privată a Municipiului Oradea, situat în Oradea, str. Nicolae Bălcescu nr. 1, bl. B29, et. 4, ap. 85.

Primăria Municipiului Oradea cu sediul în Oradea, P-ța Unirii nr. 1, organizează licitație publică deschisă cu strigare pentru închirierea unui apartament cu o cameră, proprietate privată a Municipiului Oradea,(...)

ANUNT TRANSPARENTA achizitia de servicii de informare si publicitate precum si sa furnizeze materiale de marketing si promovare a obiectivului finantat in cadrul proiectului aferent obiectivului de investitii drul proiectului aferent obiectivului de investitii \"Cresterea eficientei energetice a gradinitei cu program prelungit nr. 20 din Municipiul Oradea\"

APROBAT Primar Ilie Bolojan Nr. inregistrare: 354070 din 24.09.2018 ANUNT DE TRANSPARENTA Prin prezenta, vă invitam să participaţi prin depunerea de oferte la achizitia de servicii de informare si publicitate precum si sa furnizeze(...)

ANUNT TRANSPARENTA Achizitie directa de furnituri de birou necesare pentru buna desfasurare a activitatii DASO si achizitia de furnituri si materiale pentru copii necesare Crese Oradea si Centrului de Ingrijire de Zi in perioada 2018-2019

APROBAT Primar Ilie Bolojan Nr. inregistrare: 351785 din 21.09.2018 ANUNT DE TRANSPARENTA Prin prezenta, vă invitam să participaţi prin depunerea de oferte la achizitia de furnituri de birou necesare pentru buna desfasurare a activitatii(...)

Licitație publică deschisă cu ofertă în plic închis pentru spațiul cu altă destinație decât aceea de locuință cu suprafața utilă de 116,2 mp situat în Oradea, str. Simion Bărnuțiu, nr. 22

Municipiul Oradea prin - Direcţia Patrimoniu Imobiliar,cu sediul în Oradea, P-ţa Unirii nr.1, organizează licitație publică deschisă cu ofertă în plic închis pentru spațiul cu altă destinație decât aceea de(...)

Licitație publică deschisă cu ofertă în plic închis pentru spațiul cu altă destinație decât aceea de locuință cu suprafața utilă de 164,37 mp situat în Oradea, str.Independentei, nr.11

Municipiul Oradea prin - Direcţia Patrimoniu Imobiliar,cu sediul în Oradea, P-ţa Unirii nr.1, organizează licitație publică deschisă cu ofertă în plic închis pentru spațiul cu altă destinație decât aceea(...)

Licitație publică deschisă cu ofertă în plic închis pentru spațiul cu altă destinație decât aceea de locuință cu suprafața utilă de 89,40 mp situat în Oradea, str.Duiliu Zamfirescu. Nr.10

Municipiul Oradea prin - Direcţia Patrimoniu Imobiliar,cu sediul în Oradea, P-ţa Unirii nr.1, organizează licitație publică deschisă cu ofertă în plic închis pentru spațiul cu altă destinație decât aceea(...)

Concesionarea a trei parcele de teren situate in Oradea, str.Thurzo Sandor identificate cu nr.cadastrale si inscrise in CF 186730, 188403, 188401

Primaria Municipiului Oradea organizeaza licitatie publica deschisa cu strigare pentru concesionarea a trei parcele de teren 1) Informatii privind concedentul : Primaria Municipiului Oradea, cu sediul în mun. Oradea-410100,(...)

licitaţie publică deschisă cu strigare în vederea vânzării, în baza Legii 550/2002, a unui spaţiu comercial, situat în Oradea, str. Rahovei,nr.5, ap.2

Primăria Municipiului Oradea cu sediul în Oradea, P-ţa Unirii nr.1, organizează licitaţie publică deschisă cu strigare în vederea vânzării, în baza Legii 550/2002, a unui spaţiu comercial, situat în(...)

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Program colectare selectiva - saci galbeni
Termo Alert