Licitaţii

Concesionare 29 parcele de teren bun privat al Municipiului Oradea, cu suprafața de 250 mp fiecare, situate in Oradea, zona Calea Clujului, Cartierul Tineretului

Primaria Municipiului Oradea organizeaza licitatie publica- Sesiunea a X-a 1. Informatii privind autoritatea contractuala : Primaria Municipiului Oradea, cu sediul în mun. Oradea - 410100, Piata Unirii nr. 1, jud. Bihor, Cod(...)

ANUNT DE TRANSPARENTA – Publicare IV Prin prezenta, vă invitam să participaţi prin depunerea de oferte la achizitia de “Servicii de verificare a rapoartelor de evaluare in scopul stabilirii impozitului pe cladiri in cadrul activitatii de impunere persoane juridice si fizice - Dir. Economica”

APROBAT Primar Ilie Bolojan Nr. inregistrare: 249948 din 04.05.2020 ANUNT DE TRANSPARENTA - Publicare IV Prin prezenta, vă invitam să participaţi prin depunerea de oferte la achizitia de "Servicii de verificare a rapoartelor de evaluare(...)

S-a publicat anunt de participare simplificat nr. SCN 1067353 din 29.04.2020, cu privire la: Executie Lucrari de :„REABILITARE FATADE SI SCHIMBARE INVELITOARE PALATUL RIMANOCZY KALMAN SITUAT IN ORADEA STR.PARCUL TRAIAN NR.1- Lucrari suplimentare necesare in vederea finalizarii obiectivului de investitii” Cod unic de inregistrare nr. 4230487/2020/79

S-a publicat anunt de participare simplificat nr. SCN 1067353 din 29.04.2020, cu privire la: Executie Lucrari de :„REABILITARE FATADE SI SCHIMBARE INVELITOARE PALATUL RIMANOCZY KALMAN SITUAT IN ORADEA STR.PARCUL TRAIAN NR.1-(...)

ANUNT DE TRANSPARENTA (REPUBLICAT III) Prin prezenta, vă invitam să participaţi prin depunerea de oferte la achizitionarea lucrarilor de : Reparatii curente la Gradinita nr.50 situata in Oradea pe Strada Cazaban nr.35 – Reparatii imprejmuire

APROBAT Primar ANUNT DE TRANSPARENTA (REPUBLICAT III) Prin prezenta, vă invitam să participaţi prin depunerea de oferte la achizitionarea lucrarilor de : Reparatii curente la Gradinita nr.50 situata in Oradea pe Strada Cazaban nr.35 -(...)

ANUNT DE TRANSPARENTA – Publicare III Prin prezenta, vă invitam să participaţi prin depunerea de oferte la achizitia de “Servicii de verificare a rapoartelor de evaluare in scopul stabilirii impozitului pe cladiri in cadrul activitatii de impunere persoane juridice si fizice - Dir. Economica”

APROBAT Primar Ilie Bolojan Nr. inregistrare: 244021 din 23.04.2020 ANUNT DE TRANSPARENTA - Publicare III Prin prezenta, vă invitam să participaţi prin depunerea de oferte la achizitia de "Servicii de verificare a rapoartelor de evaluare(...)

-a publicat Anuntul de participare simplificat nr. SCN1066704 din data 14.04.2020 privind achizitionarea de Asistenta tehnica - dirigentie de santier si coordonator SSM pentru obiectivul \\

S-a publicat Anuntul de participare simplificat nr. SCN1066704 din data 14.04.2020 privind achizitionarea de Asistenta tehnica - dirigentie de santier si coordonator SSM pentru obiectivul "Reabilitare fatade si amenajari interioare,(...)

ANUNT PRIVIND CONSULTAREA PIETEI

ANUNT PRIVIND CONSULTAREA PIETEI Nr 234.653/06.04.2020 Prin prezenta, vă invitam să participaţi la procedura de consultare a pietei avand ca obiect specificatiile tehnice cuprinse in caietul de sarcini nr 367777 din 16.10.2019. (...)

ANUNT DE TRANSPARENTA – Republicare II Prin prezenta, vă invitam să participaţi prin depunerea de oferte la achizitia de “Patru porti de fotbal 5x2 m cu accesorii + plase si patru perechi de plase 5x2 m pentru Stadionul Municipal \\\\

APROBAT Primar Ilie Bolojan Nr. inregistrare: 232416 din 01.04.2020 ANUNT DE TRANSPARENTA - Republicare II Prin prezenta, vă invitam să participaţi prin depunerea de oferte la achizitia de "Patru porti de fotbal 5x2 m cu accesorii +(...)

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Program colectare selectiva - saci galbeni
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea