Licitaţii

ANUNT DE TRANSPARENTA – Republicare II Prin prezenta, vă invitam să participaţi prin depunerea de oferte la achizitia de “Servicii de verificare a rapoartelor de evaluare in scopul stabilirii impozitului pe cladiri in cadrul activitatii de impunere persoane juridice si fizice - Dir. Economica”

APROBAT Primar Ilie Bolojan Nr. inregistrare: 232151 din 01.04.2020 ANUNT DE TRANSPARENTA - Republicare II Prin prezenta, vă invitam să participaţi prin depunerea de oferte la achizitia de "Servicii de verificare a rapoartelor de(...)

Anunt intentie nr 219.916/16.03.2020 vizand achizitia de energie electrica pentru sistemul de iluminat public prin BRM

ANUNT DE INTENTIE NR 219.916/16.03.2020 Autoritatea contractanta Municipiul Oradea intentionaza sa achizitioneze energie electrica pentru sistemul de iluminat public din Municipiul Oradea - cod unic 4230487/2020/27 Cantitatea:(...)

Anunt de participare pentru construire camine studentesti

S-a publicat Anuntul de participare numar nr. : CN1019725/13.03.2020. Denumire contract: Elaborare documentatie tehnico-economica faza PT+DE+CS+DTAC si executie lucrari la obiectivul de investitii - Construire camine studentesti, corp C1 si(...)

ANUNT DE TRANSPARENTA Prin prezenta, vă invitam să participaţi prin depunerea de oferte la achizitia de “Patru porti de fotbal 5x2 m cu accesorii + plase si patru perechi de plase 5x2 m pentru Stadionul Municipal \\\\\\\\

APROBAT Primar Ilie Bolojan Nr. inregistrare: 215554 din 11.03.2020 ANUNT DE TRANSPARENTA Prin prezenta, vă invitam să participaţi prin depunerea de oferte la achizitia de "Patru porti de fotbal 5x2 m cu accesorii + plase si patru(...)

ANUNT TRANSPARENTA - Prin prezenta, vă invitam să participaţi prin depunerea de oferte la achizitia de “Servicii de verificare a rapoartelor de evaluare in scopul stabilirii impozitului pe cladiri in cadrul activitatii de impunere persoane juridice si fizice - Dir. Economica”

APROBAT Primar Ilie Bolojan Nr. inregistrare: 214628 din 10.03.2020 ANUNT DE TRANSPARENTA Prin prezenta, vă invitam să participaţi prin depunerea de oferte la achizitia de "Servicii de verificare a rapoartelor de evaluare in scopul(...)

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Program colectare selectiva - saci galbeni
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea