Licitaţii

ANUNT DE TRANSPARENTA (REPUBLICAT III) Prin prezenta, vă invitam să participaţi prin depunerea de oferte la achizitionarea lucrarilor de : Reparatii curente la Gradinita nr.50 situata in Oradea pe Strada Cazaban nr.35 – Reparatii imprejmuire

APROBAT Primar ANUNT DE TRANSPARENTA (REPUBLICAT III) Prin prezenta, vă invitam să participaţi prin depunerea de oferte la achizitionarea lucrarilor de : Reparatii curente la Gradinita nr.50 situata in Oradea pe Strada Cazaban nr.35 -(...)

ANUNT DE TRANSPARENTA – Publicare III Prin prezenta, vă invitam să participaţi prin depunerea de oferte la achizitia de “Servicii de verificare a rapoartelor de evaluare in scopul stabilirii impozitului pe cladiri in cadrul activitatii de impunere persoane juridice si fizice - Dir. Economica”

APROBAT Primar Ilie Bolojan Nr. inregistrare: 244021 din 23.04.2020 ANUNT DE TRANSPARENTA - Publicare III Prin prezenta, vă invitam să participaţi prin depunerea de oferte la achizitia de "Servicii de verificare a rapoartelor de evaluare(...)

-a publicat Anuntul de participare simplificat nr. SCN1066704 din data 14.04.2020 privind achizitionarea de Asistenta tehnica - dirigentie de santier si coordonator SSM pentru obiectivul \\

S-a publicat Anuntul de participare simplificat nr. SCN1066704 din data 14.04.2020 privind achizitionarea de Asistenta tehnica - dirigentie de santier si coordonator SSM pentru obiectivul "Reabilitare fatade si amenajari interioare,(...)

ANUNT PRIVIND CONSULTAREA PIETEI

ANUNT PRIVIND CONSULTAREA PIETEI Nr 234.653/06.04.2020 Prin prezenta, vă invitam să participaţi la procedura de consultare a pietei avand ca obiect specificatiile tehnice cuprinse in caietul de sarcini nr 367777 din 16.10.2019. (...)

ANUNT DE TRANSPARENTA – Republicare II Prin prezenta, vă invitam să participaţi prin depunerea de oferte la achizitia de “Patru porti de fotbal 5x2 m cu accesorii + plase si patru perechi de plase 5x2 m pentru Stadionul Municipal \\\\

APROBAT Primar Ilie Bolojan Nr. inregistrare: 232416 din 01.04.2020 ANUNT DE TRANSPARENTA - Republicare II Prin prezenta, vă invitam să participaţi prin depunerea de oferte la achizitia de "Patru porti de fotbal 5x2 m cu accesorii +(...)

ANUNT DE TRANSPARENTA – Republicare II Prin prezenta, vă invitam să participaţi prin depunerea de oferte la achizitia de “Servicii de verificare a rapoartelor de evaluare in scopul stabilirii impozitului pe cladiri in cadrul activitatii de impunere persoane juridice si fizice - Dir. Economica”

APROBAT Primar Ilie Bolojan Nr. inregistrare: 232151 din 01.04.2020 ANUNT DE TRANSPARENTA - Republicare II Prin prezenta, vă invitam să participaţi prin depunerea de oferte la achizitia de "Servicii de verificare a rapoartelor de(...)

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Program colectare selectiva - saci galbeni
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
ROHU 421