Trimite unui prieten

Peste 100 de locuri de parcare pentru orădenii din Stefan cel Mare-Mehedinți

Miercuri , 5 Decembrie 2012, 14:51

Exportă PDF - Peste 100 de locuri de parcare pentru orădenii din Stefan cel Mare-Mehedinți Tipărește pagina - Peste 100 de locuri de parcare pentru orădenii din Stefan cel Mare-Mehedinți Trimite unui prieten - Peste 100 de locuri de parcare pentru orădenii din Stefan cel Mare-Mehedinți
Peste 100 de locuri de parcare pentru orădenii din Stefan cel Mare-Mehedinți

O altă lucrare finalizată de administrația locală și prezentată azi de viceprimarul Mircea Mălan în cadrul unei conferințe de presă, constă în amenajarea parcării de reședință din zona de blocuri B-dul Ștefan ce Mare - Mehedinți .

"Lucrările începute aici în luna octombrie s-au finalizat cu amenajarea, pentru locuitorii din zonă, a 103 locuri de parcare. Lucrările executate au cuprins și reabilitarea trotuarelor și a  aleilor dintre blocuri. Am încercat, ca lucrările de asfaltare să nu afecteze copacii, care există între aceste blocuri și mă bucur că am reușit acest lucru", a spus viceprimarul municipiului, dl. Mircea Mălan.

În ceea ce privește colectarea apelor meteorice, aceasta este asigurată prin pantele longitudinale și transversale ale platfomei, prin gurile de scurgere care conduc aceste ape prin racorduri colectoare.

Galeria foto - Peste 100 de locuri de parcare pentru orădenii din Stefan cel Mare-Mehedinți

Comentarii

Romania 100
Bugetare participativa
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Partener de cultura