Trimite unui prieten

A fost extras penultimul câştigător al campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea”

Marti , 30 Martie 2021, 14:46

Exportă PDF - A fost extras penultimul câştigător al campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea” Tipărește pagina - A fost extras penultimul câştigător al campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea” Trimite unui prieten - A fost extras penultimul câştigător al campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea”
A fost extras penultimul câştigător al campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea”

Azi, 30 martie, a avut loc penultima tragere la sorți în cadrul campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea" din anul 2021.

La această tragere la sorți au fost înscriși 3.332 contribuabili, care și-au plătit online impozitele datorate pentru anul în curs în perioada 18-24 martie 2021.

Prin extragere computerizată a fost desemnată câștigătoare doamna Petruca Alexandrina, domiciliată pe strada Crișan. Ea va fi înștiințată prin adresă la domiciliu privind posibilitatea ridicării premiului de la sediul Primăriei, în termen de 30 de zile. Voucherul oferă o zi de acces la Aquaparkul Nymphaea pentru 2 adulți și 2 copii sub 18 ani şi este valabil până la sfârşitul anului.

Conform regulamentului, au fost extrase și două rezerve, care ar putea beneficia de premiu în cazul în care câștigătorul, din diverse motive, nu își va revendica voucherul în termenul prevăzut.

Primăria Oradea premiază persoanele și firmele care plătesc online taxele și impozitele datorate pe anul 2021 până la data de 31 martie, acordând săptămânal prin tragere la sorți un voucher, constând într-un bilet de familie pentru o zi la Aquapark Nymphaea.

Următoarea extragere, ultima din acest sezon, va avea loc săptămâna viitoare, marți, 6 aprilie 2021.

 

 

Situatie Covid
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
ROHU 421