Trimite unui prieten

ADP caută soluții pentru comercianți, în urma incendiului de la hala veche din Piaţa Cetate

Luni , 20 Iulie 2020, 19:10

Exportă PDF - ADP caută soluții pentru comercianți, în urma incendiului de la hala veche din Piaţa Cetate Tipărește pagina - ADP caută soluții pentru comercianți, în urma incendiului de la hala veche din Piaţa Cetate Trimite unui prieten - ADP caută soluții pentru comercianți, în urma incendiului de la hala veche din Piaţa Cetate
ADP caută soluții pentru comercianți, în urma incendiului de la hala veche din Piaţa Cetate

În cursul dimineții de luni, 20 iulie 2020, conducerea Administrației Domeniului Public Oradea a purtat discuții cu o mare parte dintre comercianții care își desfășurau activitatea în Hala Veche a Pieței Cetate, mistuită de un incendiu în noaptea de vineri spre sâmbătă.

În urma discuțiilor au fost identificate spații (mese, module) care să fie puse la dispoziția comercianților, astfel încât aceștia să își poată continua activitatea tot în Piața Cetate.

„S-a discutat cu cea mai mare parte a comercianților care vindeau în sectoarele Flori, Legume-Fructe, Alimente, Produse naturiste, Miere, Lapte și dorim să le oferim alte spații în piață, unde să își continue activitatea. De asemenea, suntem în căutarea unei soluții și pentru cei care comercializau produse din carne în Hala Veche", precizează Liviu Andrica, directorul Administrației Domeniului Public Oradea.

În cursul nopții de vineri spre sâmbătă, 18 iulie a.c., pompierii orădeni au fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu produs la hala agroalimentară din Piața Cetate. Incendiul a distrus hala veche, pe o suprafață de aproximativ 1600 de metri pătrați. Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire.

 

 

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea