Trimite unui prieten

Alina Mungiu-Pippidi prezintă la Primăria Oradea conferința ,,În căutarea bunei guvernări”

Joi , 14 Iunie 2018, 14:48

Exportă PDF - Alina Mungiu-Pippidi prezintă la Primăria Oradea conferința ,,În căutarea bunei guvernări” Tipărește pagina - Alina Mungiu-Pippidi prezintă la Primăria Oradea conferința ,,În căutarea bunei guvernări” Trimite unui prieten - Alina Mungiu-Pippidi prezintă la Primăria Oradea conferința ,,În căutarea bunei guvernări”
Alina Mungiu-Pippidi prezintă la Primăria Oradea conferința ,,În căutarea bunei guvernări”

Primăria Oradea va găzdui marți, 19 iunie, ora 17:00, în sala mare a instituției, conferința cu tema ,,În căutarea bunei guvernări: Cum au scăpat alte țări de corupție?", susținută de Alina Mungiu-Pippidi.

Intrarea este liberă, la eveniment fiind așteptați toți cei interesați de problemele actuale ale societății românești și de găsirea unor soluții, care să schimbe cursul lucrurilor.

Alina Mungiu-Pippidi s-a născut la 12 martie 1964, la Iași, este un politolog român, având ca domenii de expertiză politicile publice, buna guvernare, lupta anticorupție și democratizarea. A scris mai mulți ani la rând capitolul dedicat României din raportul anual "Nations in Transit" al Freedom House. Ea scrie în limbile română, franceză și engleză, iar cărțile și articolele sale au fost traduse în mai multe limbi.  Alina Mungiu-Pippidi a predat și a conferențiat pe teme legate de tranziția lumii postcomuniste în mai multe universități, printre care Harvard, Stanford, Princeton și Oxford.

Partenerii evenimentului sunt Primăria Oradea, Editura Polirom și Librăriile Humanitas.

 

Fișiere - Alina Mungiu-Pippidi prezintă la Primăria Oradea conferința ,,În căutarea bunei guvernări”

Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta