Trimite unui prieten

Ambasadorul Republicii Austria la Bucureşti, în vizită la Primăria Oradea

Luni , 19 Iunie 2017, 14:20

Exportă PDF - Ambasadorul Republicii Austria la Bucureşti, în vizită la Primăria Oradea Tipărește pagina - Ambasadorul Republicii Austria la Bucureşti, în vizită la Primăria Oradea Trimite unui prieten - Ambasadorul Republicii Austria la Bucureşti, în vizită la Primăria Oradea
Ambasadorul Republicii Austria la Bucureşti, în vizită la Primăria Oradea

Primarul Ilie Bolojan l-a primit astăzi, 19 iunie, la Primăria Oradea, pe ambasadorul Republicii Austria în România, Excelenţa Sa Gerhard Reiweger.

Discuţiile s-au purtat cu privire la colaborarea cu oraşe din Austria pentru schimburi de bune practici, despre organizarea la Oradea a unor evenimente culturale susţinute de austrieci, în toamna aceasta şi anul viitor, cu sprijinul Ambasadei Austriei, precum şi despre continuarea colaborării dintre Primăria Oradea şi secţia economică a ambasadei.

O altă temă importantă de discuţie a fost cea privind susţinerea mobilării Cetăţii Oradiei, aferente perioadei austriece, de către muzee din Austria. De asemenea, domnul ambasador şi-a exprimat susţinerea cu privire la intenţia Primăriei Oradea de a deschide, anul viitor, Muzeul Evreilor, dând totodată asigurări în privinţa sprijinului în promovarea turistică a oraşului Oradea în Austria.

 

 

Comentarii

Romania 100
Bugetare participativa
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Partener de cultura