Trimite unui prieten

COMPANIA DE APĂ opreşte temporar furnizarea apei potabile pe strada D. Anghel

Joi , 14 Iunie 2018, 14:45

Exportă PDF - COMPANIA DE APĂ opreşte temporar furnizarea apei potabile pe strada D. Anghel Tipărește pagina - COMPANIA DE APĂ opreşte temporar furnizarea apei potabile pe strada D. Anghel Trimite unui prieten - COMPANIA DE APĂ opreşte temporar furnizarea apei potabile pe strada D. Anghel
COMPANIA DE APĂ opreşte temporar furnizarea apei potabile pe strada D. Anghel

S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. îşi anunţă consumatorii că, în ziua de marţi 19.06.2018, datorită lucrărilor de intercalare a unei noi reţele de alimentare cu apă pe strada Dimitrie Anghel, lucrare executată de către antreprenorul SC ROFESIONAL NEO INSTAL SRL, furnizarea apei potabile se va întrerupe total, între orele 0900 şi 1600. Vor fi afectaţi consumatorii situaţi pe străzile: Dimitrie Anghel, Strugurilor şi Viilor.

Rugăm consumatorii să îşi asigure rezervele de apă pentru acest interval de timp. Compania de Apă își cere scuze pentru inconvenientele provocate, iar în cazul în care la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă se observă deficienţe în parametrii de furnizare şi de calitate ai apei, consumatorii sunt rugați să transmită orice sesizare la Dispeceratul central al companiei, la numerele de telefon 0259 - 430.928 sau 0359 - 410.203.

 

 

Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta