Trimite unui prieten

ANUNŢ COMPANIA DE APĂ

Joi , 5 Decembrie 2019, 12:14

Exportă PDF - ANUNŢ COMPANIA DE APĂ Tipărește pagina - ANUNŢ COMPANIA DE APĂ Trimite unui prieten - ANUNŢ COMPANIA DE APĂ
ANUNŢ COMPANIA DE APĂ

S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. îşi anunţă consumatorii că, în ziua de miercuri 11.12.2019, datorită lucrărilor de relocare a conductei de alimentare cu apă DN 225 mm situată pe strada Ogorului, lucrare executată de către antreprenorul S.C TUBULAR TEHNOSISTEM S.R.L, furnizarea apei potabile se va întrerupe între orele 0900 şi 1700. Vor fi afectaţi consumatorii situaţi pe strada Ogorului, tronsonul cuprins între str. Nojoridului şi str. Calea Aradului.

Rugăm consumatorii să îşi asigure rezervele de apă pentru acest interval de timp. Compania de Apă își cere scuze pentru inconvenientele provocate, iar în cazul în care la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă se observă deficienţe în parametrii de furnizare şi de calitate ai apei, consumatorii sunt rugați să transmită orice sesizare la Dispeceratul central al companiei, la numerele de telefon 0259 - 430.928 sau 0359 - 410.203.

 

 

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea