Trimite unui prieten

Blue Air a reluat zborurile către Oradea în cadrul programului „Zboară în țară”

Marti , 11 August 2020, 12:23

Exportă PDF - Blue Air a reluat zborurile către Oradea în cadrul programului „Zboară în țară” Tipărește pagina - Blue Air a reluat zborurile către Oradea în cadrul programului „Zboară în țară” Trimite unui prieten - Blue Air a reluat zborurile către Oradea în cadrul programului „Zboară în țară”
Blue Air a reluat zborurile către Oradea în cadrul programului „Zboară în țară”

Începând cu data de 7 august, compania Blue Air a reluat zborurile pe ruta Bucureşti - Oradea. Blue Air operează patru zboruri pe săptămână, în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică. Durata zborului este de 55 minute și prețurile biletelor pornesc de la 9.99 euro.

Odată cu reluarea zborurilor, Blue Air extinde programul „Zboară în Țară", în parteneriat cu Aeroportul Oradea și cu Visit Oradea (APTOR). Zborurile interne Blue Air aduc România împreună, unind Bucureștiul, Oradea, Timișoara, Bacăul, Iașiul și Clujul, într-un program de zbor care oferă cea mai bună conectivitate, accesibilitate și flexibilitate pentru călătoriile în țară. Prețurile zborurilor pe rutele interne Blue Air pornesc de la 9.99 euro pe segment.

„<Zboară în Ţară> exprimă perfect strategia de repoziționare a Blue Air ca operator semnificativ pe piața internă românească. Ne dorim să reconectăm România prin oferirea de legături durabile și rapide între regiunile cheie ale țării. Suntem în plin proces de consolidare a rețelei de rute interne și a legăturilor dintre Moldova, Transilvania și Banat cu sudul țării, și apoi între ele, punând la dispoziția pasagerilor noștri tradiționali, cât și antreprenorilor, mediului corporate și agențiilor de turism, conexiunile necesare pentru a-și realiza mai rapid și confortabil proiectele profesionale și personale. Reluarea zborurilor București-Oradea este parte din acest proces, această ruta făcând posibile călătorii de afaceri rapide, reuniuni de familie, city breaks și sejururi memorabile." - spune Oana Petrescu, CEO al Blue Air.

„Prioritatea principală a Organizației de Management a Destinației Visit Oradea este de a atrage cât mai mulți turiști români într-o destinație europeană sigură. Reluarea zborurilor pe ruta Oradea-București și campania realizată împreună cu Blue Air și Aeroportul Oradea creează contextul propice în care locuitorii capitalei și din împrejurimi să poată vizita mai ușor Oradea, noile rute având o accesibilitate și flexibilitate foarte bune. Aceste premise fac ca experiența de city-break pe care Oradea o oferă să fie considerabil îmbunătățită începând cu data de 7 august, în timp ce campania <Zboară în Țară> este un demers care va încuraja și susține turismul orădean și național", a menționat Mihai Jurca, Director Executiv Visit Oradea.

 

 

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
ROHU 421