Trimite unui prieten

BUCURIA COPIILOR ESTE ADEVĂRATUL DAR AL CRĂCIUNULUI

Vineri , 22 Decembrie 2017, 13:30

Exportă PDF - BUCURIA COPIILOR ESTE ADEVĂRATUL DAR AL CRĂCIUNULUI Tipărește pagina - BUCURIA COPIILOR ESTE ADEVĂRATUL DAR AL CRĂCIUNULUI Trimite unui prieten - BUCURIA COPIILOR ESTE ADEVĂRATUL DAR AL CRĂCIUNULUI
BUCURIA COPIILOR ESTE ADEVĂRATUL DAR AL CRĂCIUNULUI

Copiii din Centrul de Îngrijire de Zi, prin grija personalului din Centru, au primit vizita lui Moş Crăciun, intrând astfel în lumea magică a sărbătorilor de iarnă.

Moşul a venit încărcat cu daruri pentru toţi copiii şi, drept mulţumire, aceştia i-au pregătit un spectacol de cântece şi poezii - serbarea de Crăciun, care are loc în fiecare an. Şi cum după muncă şi răsplată, la finalul spectacolului s-au desfătat cu un tort delicios, făcut special pentru ei.

Totodată, la invitația Administraţiei Sociale Comunitare Oradea, trupa de teatru Asociaţia Trend'art Oradea, Compania teatrală independentă "Comoara cu poveşti" a oferit un spectacol de neuitat "Jack şi vrejul de fasole". Copiii din Centru au urmărit cu mare entuziasm peripețiile năstrușnicului Jack, s-au amuzat, au cântat și au învățat o mulțime de lucruri pline de tâlc din întâmplările personajelor.

Deşi, de cele mai multe ori Crăciunul este pentru ei o zi ca oricare alta, au învăţat să aştepte sărbătorile cu zâmbetul pe buze si cu speranţa ca Moşul va trece și pe la ei.

"Doresc să mulţumesc pe această cale tuturor colaboratorilor, sponsorilor şi tuturor celor care au fost în acest an aproape de noi, ajutându-i pe copiii din centrul nostru de zi, pentru ca ei să se dezvolte armonios. Totodată, cred că numai împreună, administraţia publică şi societatea civilă, reuşim să schimbăm destinele acestor copii şi în acest sens avem toată deschiderea", a transmis doamna Arina Moş, directorul Administraţiei Sociale Comunitare Oradea.

Crăciunul este o sărbătoare a fericirii şi a recunoştinţei în care cele mai frumoase sentimente de linişte şi pace sunt trăite în tihnă alături de cei dragi, este magia pe care fiecare dintre noi o simte şi o îmbrăţişează cu căldură an de an.

Vă dorim multă sănătate, bucurii, împliniri şi Crăciun fericit!

 

 

Galeria foto - BUCURIA COPIILOR ESTE ADEVĂRATUL DAR AL CRĂCIUNULUI

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert