Trimite unui prieten

Cetățenii care plătesc integral impozitul online beneficiază de o bonificație de 3% în plus

Miercuri , 16 Ianuarie 2019, 16:07

Exportă PDF - Cetățenii care plătesc integral impozitul online beneficiază de o bonificație de 3% în plus Tipărește pagina - Cetățenii care plătesc integral impozitul online beneficiază de o bonificație de 3% în plus Trimite unui prieten - Cetățenii care plătesc integral impozitul online beneficiază de o bonificație de 3% în plus
Cetățenii care plătesc integral impozitul online beneficiază de o bonificație de 3% în plus

Pentru a nu aglomera zona ghișeelor din Piramidă, Primăria Oradea reamintește cetățenilor că au la dispoziție pentru plata taxelor și impozitelor mijloacele de plată online, beneficiind astfel de o bonificație de 3% în plus față de plata la ghișee, dar și de posibilitatea de a petrece o zi de distracție la Aquapark Nymphaea în urma tragerilor la sorți care au loc săptămânal până la data de 31 martie 2019.

Numai în primele două zile ale acestei săptămâni, s-a înregistrat un număr de 3.476 de persoane fizice și 301 persoane juridice care au plătit taxe și impozite locale, suma încasată la bugetul local din acestea fiind de 1.338.844 lei.

,,Așa cum se știe, de luni, 14 ianuarie, s-a reluat  încasarea impozitelor şi taxelor de orice fel, datorate bugetului local. Având în vedere că timpii de așteptare la ghișee sunt destul de mari, mai ales în intervalul orar 10-13, le recomandăm cetățenilor să utilizeze sistemul de plată online, accesibil pe site-ul primăriei www.oradea.ro la secţiunea "Plăţi online" sau pe www.ghiseul.ro, dar și plata la unităţile Direcţiei de Poştă și ale C.E.C., conform orarului fiecărei unităţi. În cadrul Centrului de Relații cu Publicul din Primăria Oradea funcționăm cu efectiv de personal complet, programul fiind de luni până joi între orele 07.30 - 18.00 iar vineri între orele 07.30-15.30", a declarat Eduard Florea, directorul economic al primăriei.   

Contribuabilii care își plătesc integral impozitele locale, oricând până la data de 31 martie 2019, vor beneficia de bonificații, după cum urmează:

A. În cazul achitării la Primărie - sala ghișeelor, poștă, C.E.C., prin P.O.S. sau prin ordin de plată:

- 5% în cazul impozitului pe clădiri persoane fizice și juridice;

- 5% în cazul impozitului pe teren persoane fizice și juridice;

- 5% în cazul impozitului pe mijloacele de transport persoane fizice și juridice;

B. În cazul achitării online prin intermediul site-urilor www.oradea.ro, www.ghiseul.ro și aplicația „Plata Impozite MobilePay":

- 8% în cazul impozitului pe clădiri persoane fizice și juridice;

- 8% în cazul impozitului pe teren persoane fizice și juridice;

- 8% în cazul impozitului pe mijloacele de transport persoane fizice și juridice.

 

 

 

 

 

Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta