Trimite unui prieten

Cinci străzi din Oncea vor fi modernizate în această toamnă

Luni , 27 Iulie 2020, 14:11

Exportă PDF - Cinci străzi din Oncea vor fi modernizate în această toamnă Tipărește pagina - Cinci străzi din Oncea vor fi modernizate în această toamnă Trimite unui prieten - Cinci străzi din Oncea vor fi modernizate în această toamnă
Cinci străzi din Oncea vor fi modernizate în această toamnă

Primăria Oradea pregătește modernizarea mai multor străzi din municipiu în cartierul Oncea, respectiv Viilor, Caișilor (tronson Izvorului - Piersicilor), Cireșilor (tronson Strugurilor - intersecție cu Piersicilor), D. Anghel (tronson Strugurilor - Izvorului) și  Piersicilor (tronson Calea Bihorului - Izvorului).

În urma procedurii de achiziție publică, au fost selectaţi constructorii pentru toate cele cinci străzi, urmând ca în toamna acestui an să înceapă lucrările de modernizare.

Strada Viilor este o stradă nemodernizată, cu carosabilul pietruit pe unele tronsoane, fără trotuare amenajate, fără spații verzi amenajate și fără canalizare pluvială. Se vor amenaja carosabilul și trotuarele, accesele la proprietăți, ziduri de sprijin, se va executa canalizare pluvială, semnalizarea rutieră, relocare, protejare rețele existente în teren. Lucrările de modernizare vor fi efectuate de către asocierea formată din SC Asfamixt SRL și SC Proexco SRL, valoarea contractului fiind de 1.687.145,93 lei + TVA (proiectare și execuție).

Strada Caișilor este de asemenea, o stradă nemodernizată, cu carosabilul pietruit pe cca. 3,50 m lățime, fără trotuare amenajate, fără spatii verzi amenajate și fără canalizare pluvială. Prin modernizarea străzii se vor amenaja carosabilul și trotuarele, accesele la proprietăți, se  vor realiza ziduri de sprijin, se va executa canalizare pluvială, marcajele rutiere, relocare, protejare rețele existente în teren. Lucrările de modernizare vor fi efectuate și în acest caz de către asocierea formată din SC Asfamixt SRL și SC Proexco SRL, valoarea contractului fiind de 4.069.203,03 lei + TVA (proiectare și execuție).

Strada Cireşilor este o stradă nemodernizată în nord-estul municipiului, având o lungime de 765,17 m, cu carosabilul pietruit pe cca. 3,00 m lățime, fără trotuare amenajate, fără spații verzi amenajate și fără canalizare pluvială. Prin modernizarea străzii se vor amenaja carosabilul și trotuarele, accesele la proprietăți, se va executa canalizare pluvială, marcajele rutiere. Lucrările de modernizare vor fi efectuate de către asocierea formată din SC Asfamixt SRL, SC Proexco SRl și Amper Proiect SRL, valoarea contractului fiind de 1.738.622,30 lei + TVA (proiectare și execuție).

Strada Dimitrie Anghel este o stradă nemodernizată în cartierul Oncea, având o lungime de 989,97 m, cu carosabilul pietruit, fără trotuare amenajate, fără spații verzi amenajate și fără canalizare pluvială. Prin modernizarea străzii se vor amenaja carosabilul și trotuarele, accesele la proprietăți, se va executa canalizare pluvială, marcajele rutiere. Lucrările de modernizare vor fi efectuate de către asocierea formată din SC Asfamixt SRL, SC Proexco SRL și SC Trebor Drum Construct SRL, valoarea contractului fiind de 2.587.151,44 lei + TVA (proiectare și execuție).

Strada Piersicilor este o stradă nemodernizată, cu carosabilul pietruit pe cca. 3,50 m lățime, fără trotuare amenajate, fără spații verzi amenajate și fără canalizare pluvială. Prin modernizarea străzii se vor amenaja carosabilul și trotuarele, accesele la proprietăți, se  vor realiza ziduri de sprijin, se va executa canalizare pluvială, marcajele rutiere, relocare, protejare rețele existente în teren. Lucrările de modernizare și în acest caz vor fi efectuate de către asocierea formată din SC Asfamixt SRL, SC Proexco SRL, valoarea contractului fiind de 4.644.724,37 lei + TVA (proiectare și execuție).

Termenul estimat pentru realizarea lucrărilor de modernizare este aproximativ 4 luni, în funcție de caracteristicile fiecărei străzi în parte.

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea