Trimite unui prieten

Circulaţie restricţionată pe strada Oneştilor, din cauza unor lucrări

Vineri , 8 Decembrie 2017, 13:31

Exportă PDF - Circulaţie restricţionată pe strada Oneştilor, din cauza unor lucrări Tipărește pagina - Circulaţie restricţionată pe strada Oneştilor, din cauza unor lucrări Trimite unui prieten - Circulaţie restricţionată pe strada Oneştilor, din cauza unor lucrări
Circulaţie restricţionată pe strada Oneştilor, din cauza unor lucrări

Comisia tehnică pe probleme de circulație din cadrul Primăriei Oradea a decis în şedinţa de vineri, 8 decembrie 2017, restricționarea circulației pe str. Oneștilor, începând din 8 decembrie până în data de 20 decembrie.

Măsura este impusă de investiția "Drum de acces pe relația str. Barcăului - strada Oneștilor - strada Simion Bărnuțiu", respectiv de lucrările de înlocuire a conductei de termoficare, care trece pe sub sensul giratoriu de pe str. Oneștilor.

Traficul auto se va închide pe o bandă pe strada Oneștilor (dinspre Magazinul Penny spre Calea Aradului), cu devierea circulației pe str. Barcăului spre str. Meșteșugarilor, conform planului de semnalizare.

Toate străzile afectate vor fi semnalizate corespunzător.

Harta zonei poate fi vizualizată în atașament.

În ceea ce privește lucrările la drumul de acces pe relația str. Barcăului - strada Oneștilor - strada Simion Bărnuțiu, până acum s-au desfășurat lucrări la breteaua spre str. Barcăului și la breteaua spre str. Simion Bărnuțiu. Astfel, s-au executat terasamente, s-au montat borduri, s-a lucrat la canalizarea pluvială. Momentan, se lucrează la devierea rețelelor electrice și a stâlpilor electrici din zonă.

 

Galeria foto - Circulaţie restricţionată pe strada Oneştilor, din cauza unor lucrări

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert