Trimite unui prieten

Încep lucrările la pasajul suprateran de pe șoseaua de centură - DN 76

Marti , 16 Septembrie 2014, 13:15

Exportă PDF - Încep lucrările la pasajul suprateran de pe șoseaua de centură - DN 76 Tipărește pagina - Încep lucrările la pasajul suprateran de pe șoseaua de centură - DN 76 Trimite unui prieten - Încep lucrările la pasajul suprateran de pe șoseaua de centură - DN 76
Încep lucrările la pasajul suprateran de pe șoseaua de centură - DN 76

Contractul cu finanţare REGIO „AMENAJARE INTERSECŢIE PRIN PASAJ DENIVELAT ÎNTRE DRUMUL DE CENTURĂ AL MUNICIPIULUI ORADEA (STR. OGORULUI) ŞI DRUMUL NAŢIONAL DN 76 RELAŢIA DEVA” la debut

 

Azi, 16 septembrie 2014, în prezenţa reprezentanţilor Primăriei Oradea, echipei de proiect, diriginţilor de şantier, proiectantului, reprezentanţilor Organismului Intermediar, Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest şi executantului de lucrări a avut loc conferinţa de debut pentru lucrările de restaurare aferente contractului cu finanţare REGIO pentru proiectul „AMENAJARE INTERSECŢIE PRIN PASAJ DENIVELAT ÎNTRE DRUMUL DE CENTURĂ AL MUNICIPIULUI ORADEA (STR. OGORULUI) ŞI DRUMUL NAŢIONAL DN 76 RELAŢIA DEVA".

Proiectul a fost contractat de către Municipiul Oradea cu Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013 - Axa prioritară 1 „Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor - poli urbani de creştere", Domeniul major de intervenţie 1.1 „Planuri integrate de dezvoltare urbană", sub-domeniul „Poli dedezvoltare urbană", în luna august a anului curent, 2014.

Obiectivul general al proiectului este creşterea calităţii vieţii în municipiul Oradea prin reabilitarea infrastructurii urbane şi îmbunătăţirea serviciilor urbane, îmbunătăţirea condiţiilor privind transportul şi mobilitatea populaţiei, bunurilor şi serviciilor, în vederea stimulării dezvoltării economice durabile.

Prin intermediul intervenţiilor propuse în cadrul proiectului care presupune îmbunătăţirea condiţiilor locale privind transportul şi mobilitatea populaţiei în zona de centură a Municipiului Oradea - str. Ogorului şi drumul national DN 76 relaţia Deva, se va realiza acest obiectiv general.

Valoarea totală a proiectului este de 24.647.674,19 lei, din care contribuția Uniunii Europene este de 16.011.095,64 lei, contribuția Guvernului României este de 3.514.630, 74 lei iar contribuția Municipiului Oradea este de 5.121.947, 81 lei.

Perioada de implementare este de 17 luni (august 2014 – decembrie 2015). Timpul de execuție a lucrărilor este de 16 luni (septembrie 2014 – decembrie 2015).

Pasajul suprateran va avea o lungime de 226,20 metri și o lățime totală de 19,38 metri. Pasajul va avea 9 deschideri cu o lățime a părții carosabile de 14 metri și două benzi pe fiecare sens de mers.

Lucrările vor fi executate de asocierea SC Bilfinger Baugesellschaft m.b.h. și SC Corporate Management Solution SRL. 

 

Mai multe detalii legate de acest subiect găsiți în atașament. 

 

VIDEO - cum va arăta arăta pasajul suprateran

Galeria foto - Încep lucrările la pasajul suprateran de pe șoseaua de centură - DN 76

Fișiere - Încep lucrările la pasajul suprateran de pe șoseaua de centură - DN 76

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert