Trimite unui prieten

Copiii se pot bucura de azi de un minunat loc de joacă, realizat prin donația făcută de Fundația My Brother`s Keeper

Joi , 16 Iulie 2015, 13:49

Exportă PDF - Copiii se pot bucura de azi de un minunat loc de joacă, realizat prin donația făcută de Fundația My Brother`s Keeper Tipărește pagina - Copiii se pot bucura de azi de un minunat loc de joacă, realizat prin donația făcută de Fundația My Brother`s Keeper Trimite unui prieten - Copiii se pot bucura de azi de un minunat loc de joacă, realizat prin donația făcută de Fundația My Brother`s Keeper
Copiii se pot bucura de azi de un minunat loc de joacă, realizat prin donația făcută de Fundația My Brother`s Keeper

 

Astăzi, 16 iulie 2015, Primăria Oradea împreună cu fundația americană My Brother's Keeper a inaugurat, în prezența unui număr mare de copii însoțiți de părinți sau bunici, investiția făcută de fundația My Brother's Keeper în locul de joacă de pe str. Aluminei (vizavi de magazinul Edina).

Fundația My Brother's Keeper a donat echipamente de joacă și aparate de fitness în valoare de 50.000 lei pentru dotarea acestui parc. Astfel, locul de joacă a fost dotat cu un complex mare de joacă (5 tobogane, 4 leagăne și mai multe cățărătoare) și un aparat de fitness pentru 6 persoane.

La inaugurare au fost prezenți viceprimarul Mircea Mălan, deputatul Florica Cherecheș, președintele fundației americane My Brother's Keeper - dl. Scott Manganella, președintele fundației My Brother's Keeper din Oradea - d-na Mihaela Vișan, reprezentanții Direcției Tehnice din Primăria Oradea - şeful Serviciului Servicii Publice şi Spaţii Verzi, Mircea Stejerean și consilier Elena Grozescu, reprezentanți ai Bisericii Baptiste Speranța și Bisericii Baptiste Harul, dar și foarte mulți copii însoțiți de părinți sau bunici.

Președintele fundației americane My Brother's Keeper, dl Scott Manganella a mulțumit tuturor care s-au implicat pentru efortul pe care l-au depus: "Mulțumesc pastorilor Daniel și Cristian, mulțumesc tuturor voluntarilor care au lucrat aici, mulțumesc comunității locale care ne-a servit prânzul sau care a venit să ne servească un platou de gogoși. Ne-am bucurat să lucrăm cu românii. Noi am terminat lucrul aici, acum acest loc nu ne mai aparține, el aparține copiilor și zâmbetelor lor".

La montarea aparatelor au participat 7 voluntari americani și 15 voluntari de la Biserica Baptistă Speranța și Biserica Baptistă Harul.

Doamna Mihaela Vișan, președintele fundației My Brother's Keeper din Oradea, a spus: "Ne bucurăm pentru tot ce am putut realiza aici și ne dorim ca acest spațiu să bucure cât mai mulți copii. Până acum a fost contribuția noastră, de acum înainte contribuția va aparține copiilor, părinților, bunicilor și comunității locale, care ne dorim să aibă grijă de acest loc, de echipamentele de joacă și de fitness, dar și de spațiul verde din jur, să nu arunce mizerii pe jos și să îl mențină într-o stare bună".

De menționat că Fundația My Brother's Keeper a mai amenajat și dotat doua astfel de locuri de joacă în județul Prahova și județul Suceava.

Prezentă la eveniment, deputatul în Parlamentul României, d-na Florica Cherecheș a adresat celor prezenți câteva cuvinte: "Îi felicit și le mulțumesc în același timp prietenilor americani pentru darul făcut. În 2012, pe vremea când eram viceprimar, președintele fundației americane My Brother's Keeper - dl. Scott Manganella și dl. Gabriel Vișan - director al Fundației My Brother's Keeper  din Oradea au  venit la mine cu o solicitare inedită și destul de rară, aceea de a face ceva voluntar și gratuit pentru orașul nostru, mai exact ne-a cerut permisiunea de a face un loc de joacă pentru copii. Mă bucur că azi vedem realizat acest loc de joacă. Îmi doresc ca cei din jur să se bucure de acest spațiu și să aibă grijă de el".

Viceprimarul Mircea Mălan a mulțumit în numele Primăriei Oradea fundației My Brother's Keeper, dar și tuturor voluntarilor implicați, care prin munca și gestul lor au reprezentat un exemplu de implicare civică și un model de responsabilitate oferit comunității.

"Eu spun mereu că acest oraș e al nostru, al orădenilor și că toți avem datoria să ne implicăm. Se vede treaba că am greșit! Oradea este a tuturor celor care iubesc Oradea, fie că locuiesc aici, fie că locuiesc peste ocean. Efortul voluntar al acestor oameni ne onorează. În continuare, Primăria Oradea va amenaja corespunzător această zonă, atât în ceea ce privește zona aleilor, a spațiului verde și plantările de arbori", a completat viceprimarul Mircea Mălan.

În finalul inaugurării, toți copiii prezenți la locul de joacă,  au fost serviți cu prăjituri, pregătite și donate de Hotelul DoubleTree by Hilton Oradea.

 

 

 

 

 

Galeria foto - Copiii se pot bucura de azi de un minunat loc de joacă, realizat prin donația făcută de Fundația My Brother`s Keeper

Situatie Covid
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
ROHU 421
Proiect Traian Vuia
Proiect Ambulator