Trimite unui prieten

Din cauza unei avarii, se întrerupe furnizarea apei calde și a încălzirii pentru 10 puncte termice

Luni , 11 Ianuarie 2021, 15:35

Exportă PDF - Din cauza unei avarii, se întrerupe furnizarea apei calde și a încălzirii pentru 10 puncte termice Tipărește pagina - Din cauza unei avarii, se întrerupe furnizarea apei calde și a încălzirii pentru 10 puncte termice Trimite unui prieten - Din cauza unei avarii, se întrerupe furnizarea apei calde și a încălzirii pentru 10 puncte termice
Din cauza unei avarii, se întrerupe furnizarea apei calde și a încălzirii pentru 10 puncte termice

Termoficare Oradea a transmis un comunicat pe care îl redăm mai jos:

Pentru remedierea unei avarii apărute la rețeaua termică primară, în zona intersecției străzilor Decebal cu Dacia, începând de azi, 11 ianuarie 2021, ora 14.00, se întrerupe furnizarea serviciilor de încălzire și apă caldă pentru consumatorii alimentați din punctele termice 106, 126, 127, 136, 119, 218, 200, 611, 612, 613. În urma acestei avarii sunt afectați și consumatorii alimentați prin intermediul punctelor termice proprii situate în zona străzilor Decebal, Iza, Episcop Ioan Suciu, Ostașilor, Erou Necunoscut, Magnoliei, Rozmarinului, Decebal, Doina, Progresului, Sovata, Lisabona, Aluminei, Păcii. Este posibil ca și pentru celelalte puncte termice situate în Municipiul Oradea și localitatea Sînmartin să apară probleme în asigurarea parametrilor de furnizare a agentului termic pentru încălzire și apă caldă.

Estimăm că reluarea furnizării agentului termic se va realiza mâine, 12.01.2021, până la ora 23.30.                               

Vă asigurăm că echipele noastre de intervenție vor face tot posibilul pentru a remedia avaria în cel mai scurt timp posibil.

Pentru informaţii suplimentare, clienţii noştri pot apela dispeceratul de urgență   TelVerde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile) sau pot consulta aplicația TermoAlert interfațată pe pagina web www.termoficareoradea.ro.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

*

Termoficare Oradea a anunțat īn această seară că au fost finalizate lucrările de remediere a avariei din zona intersecției străzilor Decebal cu Dacia și, începând cu ora 23.00, se va relua treptat furnizarea agentului termic pentru apă caldă și căldură pentru punctele termice afectate.

 

 

Situatie Covid
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
ROHU 421