Trimite unui prieten

Din cauza unei noi avarii, se întrerupe iar furnizarea apei calde și a încălzirii la cele 10 puncte termice oprite ieri

Marti , 12 Ianuarie 2021, 12:29

Exportă PDF - Din cauza unei noi avarii, se întrerupe iar furnizarea apei calde și a încălzirii la cele 10 puncte termice oprite ieri Tipărește pagina - Din cauza unei noi avarii, se întrerupe iar furnizarea apei calde și a încălzirii la cele 10 puncte termice oprite ieri Trimite unui prieten - Din cauza unei noi avarii, se întrerupe iar furnizarea apei calde și a încălzirii la cele 10 puncte termice oprite ieri
Din cauza unei noi avarii, se întrerupe iar furnizarea apei calde și a încălzirii la cele 10 puncte termice oprite ieri

Pentru remedierea unei noi avarii apărute la vanele de la rețeaua termică primară, tot în zona intersecției străzilor Decebal cu Dacia, începând de azi, 12 ianuarie 2021, ora 11.00, Termoficare Oradea întrerupe furnizarea serviciilor de încălzire și apă caldă pentru consumatorii alimentați din punctele termice 106, 126, 127, 136, 119, 218, 200, 611, 612, 613.

Ca şi în cazul avariei remediate ieri, sunt afectați consumatorii alimentați prin intermediul punctelor termice proprii situate în zona străzilor Decebal, Iza, Episcop Ioan Suciu, Ostașilor, Erou Necunoscut, Magnoliei, Rozmarinului, Decebal, Doina, Progresului, Sovata, Lisabona, Aluminei, Păcii.

Este posibil ca și la celelalte puncte termice situate în Municipiul Oradea și localitatea Sînmartin să apară probleme în asigurarea parametrilor de furnizare a agentului termic pentru încălzire și apă caldă.

Atât avaria de ieri cât si cea de azi au fost generate de defecțiuni ale vanelor de racord ale punctului termic 218, vane aflate în perioada de garanție.

Termoficare Oradea a anunţat că estimează reluarea furnizării agentului termic cel târziu până mâine, 13.01.2021, ora 23.30, echipele de intervenție depunând toate eforturile pentru a remedia avaria în cel mai scurt timp posibil.

Pentru informaţii suplimentare, clienţii Termoficare Oradea pot apela dispeceratul de urgență TelVerde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile) sau pot consulta aplicația TermoAlert interfațată pe pagina web www.termoficareoradea.ro .

*

Termoficare Oradea a anunţat în această seară că, urmare a finalizării lucrărilor de remediere a avariei din zona intersecţiei străzilor Decebal cu Dacia, începând cu ora 17.00, s-a reluat treptat furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi căldură pentru punctele termice afectate.

Echipele de lucru ale companiei au rămas în teren pentru verificarea punctelor termice şi execuția ultimelor manevre de echilibrare a sistemului.  Se estimează că în cursul acestei seri toate punctele termice din municipiul Oradea şi localitatea Sînmartin vor furniza energia termică în parametrii de funcționare contractuali.

Termoficare Oradea îşi cere scuze clienților pentru disconfort şi le mulțumeşte pentru înțelegere.

Situatie Covid
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
ROHU 421