Trimite unui prieten

Echipajele RER au acționat încontinuu până în această dimineață

Vineri , 12 Februarie 2021, 11:39

Exportă PDF - Echipajele RER au acționat încontinuu până în această dimineață Tipărește pagina - Echipajele RER au acționat încontinuu până în această dimineață Trimite unui prieten - Echipajele RER au acționat încontinuu până în această dimineață
Echipajele RER au acționat încontinuu până în această dimineață

Având în vedere căderile de zăpadă şi scăderea vertiginoasă a temperaturilor, echipajele RER Vest au ieșit în teren încă de ieri, începând de la ora 9:30, acționând în permanență până în această dimineață la ora 3:00, trecând de două ori pe toate cele 4 urgențe.

"În cadrul acțiunii s-au folosit 520 tone de sare, 150 tone de nisip, 6000 litri clorură de calciu și 4000 kg de clorură de magneziu pentru Piața Unirii. Momentan, prognoza meteo nu mai anunță ninsori, ci doar temperaturi scăzute. În acest moment, am trecut deja la refacerea stocurilor de antiderapant solid, tocmai pentru a fi asigurați pentru orice situație conform procedurilor", a precizat Florin Gontariu, director general tehnic-investiții în cadrul RER Vest.

De menționat că în municipiul Oradea au fost stabilite patru urgențe pentru cele 882 de artere de circulație. Astfel, urgenţa I presupune deszăpezirea intrărilor și ieșirilor din oraș, a arterelor principale, a căilor mijloacelor de transport în comun; urgenţa II presupune intervenţia pentru deszăpezirea căilor de legătură dintre cartiere; urgenţa III vizează toate străzile asfaltate din oraş, iar urgenţa IV toate străzile neasfaltate din municipiu.

Totodată, Primăria Oradea roagă cetăţenii să îndepărteze zăpada şi gheaţa de pe trotuarele din dreptul imobilelor în care locuiesc sau îşi desfăşoară activitatea.

Reamintim că Poliția Locală poate aplica, pentru nerespectarea acestor obligaţii, somații și sancţiuni contravenţionale cu amenzi cuprinse între 500-2500 lei.

Situatie Covid
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
ROHU 421