Trimite unui prieten

Echipajele RER au ieşit în teren cu material antiderapant

Luni , 11 Ianuarie 2021, 11:49

Exportă PDF - Echipajele RER au ieşit în teren cu material antiderapant Tipărește pagina - Echipajele RER au ieşit în teren cu material antiderapant Trimite unui prieten - Echipajele RER au ieşit în teren cu material antiderapant
Echipajele RER au ieşit în teren cu material antiderapant

Având în vedere răcirea vremii și căderile de zăpadă, echipajele RER VEST au ieșit în teren și au acționat conform avertizării de cod galben încă de sâmbătă dimineața, printr-o acțiune punctuală de combatere a poleiului în zona de nord și nord-est a orașului (str. Ștefan cel Mare, Transilvaniei, Louis Pasteur, drumul expres etc).

„În această dimineață, între orele 5.00 - 8.30, s-a intervenit pe urgența I cu 20 de utilaje care au împrăștiat material antiderapant solid. În total, s-au împrăștiat 190 de tone de antiderapant. În acest moment, utilajele sunt mobilizate pentru ora 17:00, când se anunță din nou căderi medii de zăpadă", a precizat azi Florin Gontariu, director general tehnic-investiții în cadrul RER Vest.

De menționat că în municipiul Oradea au fost stabilite patru urgențe pentru cele 882 de artere de circulație. Astfel, urgenţa I presupune deszăpezirea intrărilor și ieșirilor din oraș, a arterelor principale, a căilor mijloacelor de transport în comun; urgenţa II presupune intervenţia pentru deszăpezirea căilor de legătură dintre cartiere; urgenţa III vizează toate străzile asfaltate din oraş, iar urgenţa IV toate străzile neasfaltate din municipiu.

Totodată, Primăria Oradea roagă cetăţenii să îndepărteze zăpada şi gheaţa de pe trotuarele din dreptul imobilelor în care locuiesc sau îşi desfăşoară activitatea.

Reamintim că Poliția Locală poate aplica, pentru nerespectarea acestor obligaţii, sancţiuni contravenţionale cu amenzi cuprinse între 500-2500 lei.

     

 

 

 

 

 

Situatie Covid
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
ROHU 421