Trimite unui prieten

EVENIMENT DE PROMOVARE A SERVICIILOR SOCIALE DIN ORADEA

Marti , 28 Septembrie 2021, 15:16

Exportă PDF - EVENIMENT DE PROMOVARE A SERVICIILOR SOCIALE DIN ORADEA Tipărește pagina - EVENIMENT DE PROMOVARE A SERVICIILOR SOCIALE DIN ORADEA Trimite unui prieten - EVENIMENT DE PROMOVARE A SERVICIILOR SOCIALE DIN ORADEA
EVENIMENT DE PROMOVARE A SERVICIILOR SOCIALE DIN ORADEA

Direcţia de Asistenţă Socială Oradea, în colaborare cu furnizorii de servicii sociale din municipiul Oradea, cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea și APTOR, invită comunitatea locală miercuri 29 septembrie 2021 și joi 30 septembrie 2021, între orele 11.00 și 17.00, în Piața Unirii, la evenimentul de promovare a serviciilor sociale acordate persoanelor vulnerabile din municipiu.

În cadrul evenimentului, organizațiile neguvernamentale și instituțiile publice furnizori de servicii sociale își vor prezenta serviciile sociale acordate și activitățile desfășurate în vederea sprijinirii celor mai vulnerabili membri ai comunității. În cele două zile vor fi prezentate și produsele hand-made realizate împreună cu beneficiarii în cadrul programelor de inserție socială, produse care vor putea fi achiziționate pe parcursul celor două zile.

Acest eveniment are ca obiectiv recunoașterea efortului depus de furnizorii și  beneficiarii serviciilor sociale, promovarea activităților desfășurate de către aceștia, creșterea gradului de cunoaștere și schimbul de experiență între furnizorii de servicii sociale.

Direcţia de Asistenţă Socială Oradea va prezenta în cadrul acestui eveniment serviciile sociale pe care le oferă cetățenilor, și anume: Centrul Social Dignitas, Centrul de Îngrijire de Zi - Oradea, centrele comunitare din cartiere (vârstnici), serviciile de consiliere psihologică pentru copii și familie, informare și consiliere privind măsurile de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, și nu numai.

"Invităm cetățenii comunității noastre la acest eveniment, prilej cu care vom putea consolida relația de colaborare între administrația publică și sectorul ONG, precum și pentru dezvoltarea unor noi servicii în beneficiul membrilor comunității noastre. Prin aceste acțiuni dorim să venim în sprijinul furnizorilor de servicii sociale de pe raza municipiului Oradea, prin promovarea lor și nu în ultimul rând pentru a le arăta aprecierea şi recunoştința față de munca şi implicarea de care dau dovadă", a transmis directorul DAS Oradea, d-na Anca Grama.

Situatie Covid
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
ROHU 421
Proiect Traian Vuia
Proiect Ambulator