Trimite unui prieten

Eveniment educativ pentru copii în Parcul Brătianu

Luni , 24 Septembrie 2012, 13:29

Exportă PDF - Eveniment educativ pentru copii în Parcul Brătianu Tipărește pagina - Eveniment educativ pentru copii în Parcul Brătianu Trimite unui prieten - Eveniment educativ pentru copii în Parcul Brătianu
Eveniment educativ pentru copii în Parcul Brătianu

Viceprimarul municipiului, dl. Ovidiu Mureşan a participat ieri, 23 septembrie la deschiderea oficială a evenimentului recreativ-educativ numit Orășelul Copiilor, organizat în Parcul I.C. Brătianu de Asociația Studențească AMICUS în parteneriat cu Primăria Oradea, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Bihor, IPJ Bihor, IJJ Bihor și ISU Crișana.

Viceprimarul Ovidiu Mureșan a declarat în deschiderea activităților: "Consider că o acțiune de asemenea natură este foarte utilă în procesul de cunoaștere și de educație prin care trec cei mici. Evenimentul este cu atât mai interesant cu cât instituțiile invitate dau posibilitatea copiilor să se confrunte cu realitatea de fiecare zi".

Astfel, în Parcul I.C. Brătianu a fost construit un oraș în miniatură format din instituții precum școala, teatrul, primăria, poșta, poliția etc.

Prin regulile stabilite de organizatorii evenimentului, copiii aveau posibilitatea să învețe cum să fie buni cetățeni și cum să cheltuie creditele primite pe activități recreative. Totodată, în cadrul evenimentului, copiii au avut posibilitatea să experimenteze cum e să fii polițist pentru o zi.

Tot în cadrul manifestării de ieri, copiii prezenți au putut asista la o demonstrație de arte marțiale - tehnici de auto-apărare.

 

 

Comentarii

Romania 100
Bugetare participativa
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Partener de cultura