Trimite unui prieten

Expoziția artiștilor fotografi din Transcarpatia

Luni , 6 August 2018, 15:29

Exportă PDF - Expoziția artiștilor fotografi din Transcarpatia Tipărește pagina - Expoziția artiștilor fotografi din Transcarpatia Trimite unui prieten - Expoziția artiștilor fotografi din Transcarpatia
Expoziția artiștilor fotografi din Transcarpatia

Asociația Internațională "Euro Foto Art" organizează în parteneriat cu Muzeul Orașului Oradea - Complex Cultural o nouă expoziție de artă fotografică. De această dată pe simezele sălilor de expoziții ale Colecției de Tehnică și Artă Fotografică "Ștefan Tóth István" din cadrul secției de Istorie a Muzeului Orașului Oradea vor fi expuse creațiile artiștilor fotografi din Transcarpatia (UA). Vernisajul expoziției va avea loc miercuri, 8 august 2018, la ora 17:00, unde organizatorii îi invită să participe pe toți iubitorii artei fotografice. 

La vernisajul expoziției va participa și președintele Asociației Artiștilor Fotografi din Transcarpatia, Volodimir Norba, împreună cu soția sa. De asemenea, la eveniment a fost invitat să participe și Excelența Sa domnul Oleksandr Bankov, ambasadorul Extraordinar și Plenipotențial al Ucrainei în România.

Expoziția membrilor Asociației Artiștilor Fotografi din Trancarpatia, cu sediul în Ujhorod cuprinde 72 de fotografii de format standard cu diferite tematici, realizate de Serhiy Kanajlo, István Zemkó, Jaroslav Makar, Oleg Ilchin, Jaroslav Dulenko, Yurii Turiyanitsja, Lyuba Shtefan, Ivan Burkalo, Leonid Zakrevskyy, Vasyl Bodnar și Volodimir Norba.

Publicul vizitator va putea descoperi în sălile de expoziții mai multe genuri ale artei fotografice cum ar fi: peisaj, portrete, socio-fotografii, eseuri, etnografie, artă experimentală și de reportaj.

Asociația Artiștilor Fotografi din Trancarpatia cu sediul în Ujhorod are peste 30 de membri din Ujhorod și din Transcarpatia, care participă cu regularitate și cu succes la diferite Saloane Naționale și Internaționale de Artă Fotografică. De asemenea, Asociația este și organizatoarea unor Saloane de artă fotografică, organizate sub patronajul Federației Internaționale de Artă Fotografică (FIAP).

Lucrările vor fi prezentate de către criticul de artă dr. Ramona Novicov și de către Ștefan Tóth AFIAP, președintele Asociației Internaționale "Euro Foto Art", curatorul expoziției. Momentele muzicale vor fi oferite de către artistiștii formației "Duo Varadiensis": Lucian Malița (vioară) și Thurzó Sándor József (violă).

Expoziția membrilor Asociației Artiștilor Fotografi din Trancarpatia va rămâne la dispoziția publicului până în data de 04.09.2018 și va putea fi vizitată de marți până joi între orele 10:00 - 18:00.

 

Galeria foto - Expoziția artiștilor fotografi din Transcarpatia

Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei