Trimite unui prieten

Expoziție de artă fotografică la Sinagoga Neologă Zion

Marti , 17 Aprilie 2018, 11:29

Exportă PDF -    Expoziție de artă fotografică la Sinagoga Neologă Zion Tipărește pagina -    Expoziție de artă fotografică la Sinagoga Neologă Zion Trimite unui prieten -    Expoziție de artă fotografică la Sinagoga Neologă Zion
   Expoziție de artă fotografică la Sinagoga Neologă Zion

Asociația "Euro Foto Art" a pregătit, în parteneriat cu Fundația de Protejare a Monumentelor Istorice din Județul Bihor, Comunitatea Evreilor din Oradea și Clubul Fotografic "Nufărul" Oradea, o nouă expoziție de artă fotografică. De această dată, pe șevalete vor fi instalate 42 de fotografii monocolor și color realizate de absolvenții cursului de tehnică și artă fotografică, organizat sub conducerea artistului fotograf Ștefan Tóth AFIAP.

În cadrul expoziției vor fi prezentate imagini realizate despre evreii din Oradea. O parte din imagini au fost fotografiate cu ocazia rugăciunilor din Sinagoga "Chevra Sas" și cu ocazia repetiției corului Comunității Evreiești din Oradea. Absolvenții cursului au reușit să suprindă mai multe imagini de excepție, în care au respectat atât regulile compoziției cât și ale iluminării subiectelor fotografiate.

Vernisajul expoziției va avea loc marți, 17 aprilie 2018, la ora 18:00, în prezența absolvenților, la Sinagoga Neologă Zion. Fotografiile expuse vor fi prezentate de către dr. Ramona Novicov, critic de artă. În cadrul festivității, artistul fotograf Ștefan Tóth AFIAP va înmâna absolvenților Galambos Ádám (elev), Simon Zsanett (studentă), Marioara Șaupe (medic) și doamnei Szatmári Ildikó (profesor) Certificatele de absolvire.  Este de apreciat faptul că fiecare absolvent s-a înscris în cadrul Clubului Fotografic "Nufărul" Oradea.

Momentele muzicale ale vernisajului vor fi oferite de către artiștii Alexandrina Chelu (voce) și  Florian Chelu (ghitară), care vor interpreta mai multe melodii din repertoriul israelian. Invitați speciali ai vernisajului sunt elevii Liceului de Arte, respectiv Trupa de Dansuri a Comunității Evreilor din Oradea, care vor interpreta mai multe dansuri israeliene.

Noua expoziție, care face parte din cadrul ediției a VII-a a Festivalului Fotografiei Europene, organizat de Asociația Internațională "Euro Foto Art", va rămâne la dispoziția publicului vizitator până la data de 17 mai 2018, de marți până duminică, între orele 12:00 - 19:00. 

 

 

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert