Trimite unui prieten

Investiţie de 5,2 milioane euro în Parcul Industrial I din Oradea

Vineri , 26 Iunie 2020, 10:11

Exportă PDF - Investiţie de 5,2 milioane euro în Parcul Industrial I din Oradea Tipărește pagina - Investiţie de 5,2 milioane euro în Parcul Industrial I din Oradea Trimite unui prieten - Investiţie de 5,2 milioane euro în Parcul Industrial I din Oradea
Investiţie de 5,2 milioane euro în Parcul Industrial I din Oradea

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea SA a semnat joi, 25.06.2020, contractul privind o investiție în valoare de 5,2 milioane euro, în Parcul Industrial Eurobusiness I Oradea, în urma negocierii directe cu reprezentanții companiei Dito Group SRL, care a avut loc în luna mai a.c.

Proiectul investițional va fi realizat pe o suprafață de teren de 10.090 mp și se va axa pe două segmente de dezvoltare a companiei:

- extinderea activității curente (investiții în echipamente și utilaje, construcție hală de producție și spații de birouri). 

- construcția unui business hotel cu facilitățile aferente

Hotelul va deservi angajații companiei din Parcul Industrial Eurobusiness I Oradea și partenerii de business ai acestora. Tipurile de servicii integrate în hotel vor fi: spații de cazare, restaurant, săli de conferințe, birouri dotate pentru închiriere de scurtă durată, spații de dialog business, zonă de spa și piscină, lounge, filigorie, terase și zonă de joacă pentru copii.

Dito Group este o companie cu capital 100% românesc, înființată în anul 2006, cu sediul în Oradea. Compania  oferă soluții complete de mentenanță a suprafețelor de trafic din beton și asfalt: tehnologie de ultimă generație, materiale inovatoare și soluții tehnice atestate pentru piste de aeroporturi, drumuri și poduri, platforme industriale, șine de tramvai și zone urbane. Societatea activează în Parcul Industrial Eurobusiness I Oradea din anul  2013.

 

 

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2