Trimite unui prieten

Modificări în circulația rutieră din zona Pieţei Ferdinand

Vineri , 13 Noiembrie 2020, 13:36

Exportă PDF - Modificări în circulația rutieră din zona Pieţei Ferdinand Tipărește pagina - Modificări în circulația rutieră din zona Pieţei Ferdinand Trimite unui prieten - Modificări în circulația rutieră din zona Pieţei Ferdinand
Modificări în circulația rutieră din zona Pieţei Ferdinand

Comisia tehnică pe probleme de circulație și trafic rutier a avizat azi, 13 noiembrie, la solicitarea constructorului, în scopul realizării lucrărilor de reabilitare, modernizare și refacere scuaruri în Piața Ferdinand, închiderea circulației auto pe cele două benzi de circulație dinspre Podul Sf. Ladislau spre str. Iosif Vulcan până în data de 31 decembrie 2020, în urma deschiderii circulației auto pe strada Patrioților.

În urma acestei închideri, în această perioadă strada Moscovei va deveni cu 2 sensuri de circulație și se va interzice parcarea pe această stradă, iar pe strada Ady Endre se inversează circulația, în sensul că se va putea circula dinspre podul Sf. Ladislau spre Clubul Constructorul.

Totodată, comisia a avizat închiderea traficului pe strada Iosif Vulcan, pe tronsonul de la intersecția str. Iosif Vulcan - str. N. Grigorescu până la intersecția str. Libertății - str. Iosif Vulcan, începând din 16.11.2020 până la data de 31.12.2020, în vederea executării lucrărilor de pietonalizare din zona străzii Libertății. De menționat că în această perioadă riveranii din str. Iosif Vulcan vor avea acces, în limita posibilităților.

 

 

Situatie Covid
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
ROHU 421