Trimite unui prieten

O delegație de profesori universitari din cinci țări, în vizită la Primăria Oradea, în cadrul unui proiect Erasmus

Marti , 5 Februarie 2019, 15:00

Exportă PDF - O delegație de profesori universitari din cinci țări, în vizită la Primăria Oradea, în cadrul unui proiect Erasmus Tipărește pagina - O delegație de profesori universitari din cinci țări, în vizită la Primăria Oradea, în cadrul unui proiect Erasmus Trimite unui prieten - O delegație de profesori universitari din cinci țări, în vizită la Primăria Oradea, în cadrul unui proiect Erasmus
O delegație de profesori universitari din cinci țări, în vizită la Primăria Oradea, în cadrul unui proiect Erasmus

În cursul zilei de ieri, 4 februarie, o delegație formată din profesori universitari de la mai multe universități din Portugalia, Grecia, Scoția, Italia și Slovenia a vizitat Primăria Oradea, fiind primiți de către viceprimarul Florin Birta în sala mare a instituţiei. Aceștia se află la Oradea în cadrul unui proiect internațional Erasmus și au fost însoțiți de conferențiarul universitar dr. Karla Barth, decan al Facultății de Științe Socio-Umane din Oradea.

Viceprimarul Florin Birta le-a făcut oaspeților o scurtă prezentare a clădirii Primăriei Oradea și a orașului, a politicilor şi strategiilor de dezvoltare locală și a relaţiilor de colaborare cu parteneri locali, regionali şi internaţionali, invitându-i să revină în vizită și cu alte ocazii.

 

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei