Trimite unui prieten

O nouă ediție a evenimentului Nunta de Aur la Primăria Oradea

Luni , 18 Noiembrie 2019, 10:29

Exportă PDF - O nouă ediție a evenimentului Nunta de Aur la Primăria Oradea Tipărește pagina - O nouă ediție a evenimentului Nunta de Aur la Primăria Oradea Trimite unui prieten - O nouă ediție a evenimentului Nunta de Aur la Primăria Oradea
O nouă ediție a evenimentului Nunta de Aur la Primăria Oradea

Miercuri, 20 noiembrie 2019, începând cu ora 12:00, în sala festivă „Traian Moşoiu", Primăria municipiului Oradea prin Compartimentul de Stare Civilă, în baza HCL nr.68/2008, organizează a șasea festivitate de premiere din anul 2019 a familiilor  care au împlinit  50 de ani de căsătorie neîntreruptă şi care au domiciliul în municipiul Oradea.

Cu această ocazie sunt invitate 46 familii care şi-au sărbătorit Nunta de Aur. Acestea vor fi felicitate de conducerea primăriei, prin acordarea unei diplome de fidelitate, însoţită de un premiu în bani în cuantum de 500 lei.

De asemenea,  reamintim  cetăţenilor municipiului Oradea că, în conformitate cu HCL nr.867/2005, se acordă un premiu în bani în valoare de 1.000 lei persoanelor care au împlinit venerabila vârstă de 100 de ani şi au domiciliul în municipiul Oradea.

Compartimentul de Stare Civilă primeşte în continuare cereri, la camera 12 parter, în clădirea Primăriei. Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de  telefon 0259/408824.

 

 

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2