Trimite unui prieten

Parcarea subterană de pe strada Independenței se va deschide joi, 25 iunie, începând cu ora 12.00

Miercuri , 24 Iunie 2020, 15:43

Exportă PDF - Parcarea subterană de pe strada Independenței se va deschide joi, 25 iunie, începând cu ora 12.00 Tipărește pagina - Parcarea subterană de pe strada Independenței se va deschide joi, 25 iunie, începând cu ora 12.00 Trimite unui prieten - Parcarea subterană de pe strada Independenței se va deschide joi, 25 iunie, începând cu ora 12.00
Parcarea subterană de pe strada Independenței se va deschide joi, 25 iunie, începând cu ora 12.00

În urma vizitei în teren de azi, 24 iunie, a reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență, vă informăm că parcarea subterană de pe strada Independenței va fi deschisă începând de joi, 25 iunie, ora 12.00.

"Împreună cu echipajele ISU, am testat instalațiile de detecție și stingere a incendiilor, precum și instalațiile de ventilație și evacuare a gazelor. În urma testelor s-a constatat că parcarea poate fi deschisă, toate condițiile privind siguranța fiind îndeplinite", a declarat viceprimarul Florin Birta.

Așa cum s-a procedat și la celelalte parcări construite de municipalitate, și aceasta va fi la dispoziția cetățenilor în mod gratuit în primele 90 de zile de la deschidere.

În paralel se lucrează la termoizolarea și hidroizolarea platoului aflat deasupra parcării.

În cursul anului viitor, deasupra parcării subterane, pe amplasamentul delimitat de strada Independenței și malul Crişului Repede, va fi amenajată o piațetă, pentru care este în derulare un concurs internațional de soluții.

Parcarea de pe strada Independenței este o construcție pe trei niveluri subterane, pe o suprafață de 4.956 mp, prevăzută cu 460 de locuri, fiind prima parcare cu trei niveluri subterane realizată în România pe albia unui râu.

 

 

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2