Trimite unui prieten

Peste 70 % din lucrările din Cetate sunt realizate

Miercuri , 18 Iunie 2014, 15:36

Exportă PDF - Peste 70 % din lucrările din Cetate sunt realizate Tipărește pagina - Peste 70 % din lucrările din Cetate sunt realizate Trimite unui prieten - Peste 70 % din lucrările din Cetate sunt realizate
Peste 70 % din lucrările din Cetate sunt realizate

Municipalitatea orădeană, prin Direcţia de Management Proiecte cu Finanţare Internaţională şi echipa de management de proiect a organizat azi, 18 iunie 2013, în Cetatea Oradea, o conferinţă de presă în cadrul căreia a fost prezentat stadiul execuţiei de lucrări pentru proiectele „Revitalizarea Cetăţii Oradea în vederea introducerii în Circuitul Turistic - Cetatea Oradea Complex Cultural Turistic European - Etapa I" ( contract nr. 364/11.06.2009, COD SMIS 1590) şi „Reabilitarea şi refuncţionalizarea Corpurilor B, C, D ŞI E din CETATEA ORADEA în vederea introducerii în circuitul turistic. CETATEA ORADEA, CENTRU MULTICULTURAL ŞI MULTICONFESIONAL - ETAPA II" (contract nr. 2947/14.03.2012, COD SMIS 22178), proiecte implementate de Municipiul Oradea cu fonduri ale Programului Operaţional Regional 2007-2013 (Regio).
În cadrul conferinței a fost prezentată situaţia la zi a evoluţiei proiectelor până la ora actuală și totodată s-a efectuat o vizită în teren la locul investiţiilor.
Prin munca specialiștilor de la Direcția Management Proiecte cu Finanțare Internațională, clădirile din Cetatea Oradea au început să renască, dând o altă față acestui loc încărcat de istorie și lăsat până acum câțiva ani în paragină.
La conferinţă au fost prezenţi primarul Ilie Bolojan și viceprimarul Ovidiu Mureșan, reprezentanţi ai echipei de management de proiect, diriginţii de şantier, antreprenorul şi reprezentanţi ai Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Vest.
În atașament puteți vizualiza materialele detaliate privind bilanțul de investiții REGIO în Cetatea Oradea, dar și două anexe cu privire la stadiul fizic al lucrărilor efectuate pentru cele două proiecte.

Galeria foto - Peste 70 % din lucrările din Cetate sunt realizate

Fișiere - Peste 70 % din lucrările din Cetate sunt realizate

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert