Trimite unui prieten

Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea

Marti , 7 Februarie 2017, 14:21

Exportă PDF - Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea Tipărește pagina - Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea Trimite unui prieten - Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea
Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea

Primăria Oradea demarează campania ,,Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea", prin care dorește să-i motiveze pe cetățeni să plătească impozitul online

Campania se adresează persoanelor fizice și juridice care în perioada 13 februarie - 31 martie 2017  își plătesc online impozitele pe clădire, teren și auto datorate către bugetul local pentru anul în curs, prin portalul www.oradea.ro sau prin aplicația pentru dispozitive mobile MobilePay din Google Play Store. La campanie nu pot participa angajați ai Primăriei Oradea.

În cadrul acestei campanii se vor acorda 7 premii săptămânale, constând fiecare în câte un bilet de familie pentru o zi la Aquapark Oradea. Premiile asigură accesul în Aquapark unei familii formate din 2 adulţi şi 2 copii cu vârsta sub 14 ani, pentru întreaga zi. Alte cheltuieli din incinta aquapark-ului vor fi suportate de câștigători.

Tragerile la sorţi şi desemnarea premiilor se vor organiza astfel:

Perioada de campanie

Data tragerii la sorţi

13 - 19 februarie 2017

22 februarie 2017

20 - 26 februarie 2017

02 martie 2017

27 februarie - 5 martie 2017

09 martie 2017

6 - 12 martie 2017

16 martie 2017

13 - 19 martie 2017

23 martie 2017

20 - 26 martie 2017

30 martie 2017

27 - 31 martie 2017

6 aprilie 2017

Se vor extrage 2 câștigători de rezervă pentru fiecare câștigător săptămânal. În cazul în care câștigătorii desemnați prin tragere la sorți nu acceptă/revendică premiul din diferite motive, premiul se va acorda primului câștigător de rezervă.

Câștigătorii vor fi anunțați prin comunicat de presă, pe site-ul Primăriei Oradea și prin adresă transmisă la domiciliul indicat în baza de date fiscală a Direcției Economice.

Premiile vor fi acordate pe bază voucher de acces la Aquapark Oradea. Câștigătorii vor putea revendica voucherele în termen de 30 de zile de la data extragerii și anunțării câștigătorului pentru fiecare premiu săptămânal.

Voucherele sunt valabile și vor putea fi folosite pe parcursului anul 2017. Premiile vor fi suportate din sponsorizări primite de Primăria Oradea.

Regulamentul campaniei este disponibil pe site-ul www.oradea.ro și la afișierul Primăriei Oradea. Pentru alte solicitări cei interesați se pot adresa pe adresa de e-mail primarie@oradea.ro.

 

 

Fișiere - Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert