Trimite unui prieten

Poliţia Locală Oradea s-a mutat într-un sediu nou, pe strada Iuliu Maniu

Marti , 30 Martie 2021, 11:07

Exportă PDF - Poliţia Locală Oradea s-a mutat într-un sediu nou, pe strada Iuliu Maniu Tipărește pagina - Poliţia Locală Oradea s-a mutat într-un sediu nou, pe strada Iuliu Maniu Trimite unui prieten - Poliţia Locală Oradea s-a mutat într-un sediu nou, pe strada Iuliu Maniu
Poliţia Locală Oradea s-a mutat într-un sediu nou, pe strada Iuliu Maniu

De azi, 30 martie, Poliția Locală Oradea are un nou sediu situat pe strada Iuliu Maniu nr. 20, acesta fiind inaugurat în prezența primarului Florin Birta și a viceprimarului Arina  Moș.

Odată cu mutarea Poliției Locale în noul sediu, s-a rezolvat una dintre cele mai acute probleme, aceea a spaţiului atât de necesar pentru satisfacerea tuturor nevoilor organizatorice, atât pentru lucrătorul de poliţie, cât şi pentru comunitate.

„Mulțumesc doamnei viceprimar Arina Moș pentru că a avut această idee și pentru că s-a ocupat de tot ceea ce a ținut de mutarea în noul sediu. Aveți acum toate condițiile necesare pentru a vă desfășura activitatea. Pentru că nu dorim să ocupăm locurile de parcare de pe str. Iuliu Maniu, s-au purtat deja discuții cu reprezentanții Bisericii cu Lună care dețin o curte interioară foarte aproape de noul sediu. În urma discuțiilor, aceștia au predat acest spațiu municipiului Oradea pe o perioadă de 10 ani. În continuare, Direcția Patrimoniu Imobiliar se va ocupa de eliberarea acestei curți, de asfaltarea ei, după care mașinile Poliției Locale vor putea parca aici", a precizat primarul Florin Birta.

Astfel, de azi poliţiştii vin la muncă într-un spaţiu modern şi civilizat, deschis şi accesibil. La intrarea în clădirea din stânga - Corpul C, s-a amenajat un spațiu generos pentru secretariat-registratură, unde cetățenii pot veni să depună diverse sesizări/reclamații care intră în sfera de activitate a Poliției Locale. Corpul C mai cuprinde și birourile conducerii instituției.

În corpul B se găsește Compartimentul ordine publică și rutieră, Compartimentul Trafic Greu, Patrula de serviciu și Biroul Ridicări Auto. În corpul A au fost amenajate birourile Logistică, Control Comercial, Cerșetorie, iar la etaj Poliția Ecologică.

Prezentă la inaugurare, viceprimarul Arina Moș s-a adresat polițiștilor locali:  „Încercăm, prin această nouă locație, să oferim cetățenilor municipiului Oradea servicii de calitate, un spațiu corespunzător atât pentru beneficiarii serviciilor noastre, cât și pentru polițiști și suntem pe deplin încredințați că acest nou sediu va aduce o îmbunătățire a serviciilor oferite orădenilor. Este o perioadă grea pentru noi toți și, așa cum se știe, Poliția Locală are în această perioadă o dublă comandă. Doresc să știți că vă înțeleg și vă apreciez munca, iar cetățeanul trebuie să știe în continuare că poate apela oricând la sprijinul vostru. Cu cât Poliția Locală va fi mai mult prezentă în teren, cu atât orădenii vor simți că sunteți elementul de stabilitate din orașul nostru".

Aceasta a mai menționat că se pregătește amenajarea în noul sediu a unei săli de sport cu aparate specifice, pentru ca polițiștii locali să poată fi în permanență  într-o stare fizică foarte bună.

După finalizarea lucrărilor de reabilitare a clădirii Primăriei Oradea, dată fiind și mutarea Poliției Locale într-un sediu nou, la nivelul întregii instituții se va avea în vedere o reanalizare a spațiilor folosite și o relocare de spații pentru acele direcții sau servicii care au deficit de suprafețe.

În atașament găsiți o galerie foto.

 

Galeria foto - Poliţia Locală Oradea s-a mutat într-un sediu nou, pe strada Iuliu Maniu

Situatie Covid
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
ROHU 421