Trimite unui prieten

Primăria Oradea a lărgit un tronson al drumului spre Sântandrei cu încă o bandă de circulație

Miercuri , 14 Iunie 2017, 14:46

Exportă PDF - Primăria Oradea a lărgit un tronson al drumului spre Sântandrei cu încă o bandă de circulație Tipărește pagina - Primăria Oradea a lărgit un tronson al drumului spre Sântandrei cu încă o bandă de circulație Trimite unui prieten - Primăria Oradea a lărgit un tronson al drumului spre Sântandrei cu încă o bandă de circulație
Primăria Oradea a lărgit un tronson al drumului spre Sântandrei cu încă o bandă de circulație

Primăria Oradea a finalizat lărgirea drumului județean DJ 797 cu încă o bandă de circulație, în vederea deblocării ambuteiajelor din intersecția la nivel cu calea ferată, care se creau atât la intrarea, cât și la ieșirea din localitate.

„Având în vedere că mulţi orădeni s-au mutat în zona Sîntandrei, am preluat acest drum de la Consiliul Judeţean pentru a putea executa aceste lucrări cu scopul de a fluidiza traficul în zonă, prin crearea unei benzi suplimentare. Sper ca în urma acestor lucrări traficul să devină mai fluent şi timpul de aşteptare a celor care tranzitează zona să fie mai scurt", a declarat viceprimarul Florin Birta.

Lărgirea drumului s-a făcut pe o lungime de 400 metri de la trecerea la nivel cu cale ferată - sensul spre localitatea Sântandrei, până în dreptul imobilului aparținând Penitenciarului Oradea.

Lucrările au constat în lărgirea carosabilului cu o lățime de 3,2 m, la care se adaugă acostamentul de 80 cm, dar și în amenajarea șantului destinat preluării apelor meteorice.

Pe lângă faptul că aceste lucrări au dus automat la fluidizarea traficului rutier  în această zonă, structura rutieră a drumului a fost mai bine adaptată traficului greu. Realizarea acestei noi benzi de circulație a presupus următoarele lucrări: săpătură, așternerea unui strat de balast, așternerea un strat de piatră spartă, iar la final două straturi de asfalt.

Lucrările au fost executate de firma Drumuri Bihor S.A. Urmează ca aceasta să prezinte Primăriei Oradea situația de lucrări, a căror valoare este de aprox. 262.000 lei.

În atașament găsiți o galerie foto.

 

Galeria foto - Primăria Oradea a lărgit un tronson al drumului spre Sântandrei cu încă o bandă de circulație

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert