Trimite unui prieten

Primăria Oradea a semnat contractul de finanțare pe fonduri europene în vederea extinderii ambulatoriului Spitalului Județean

Vineri , 14 Iunie 2019, 14:10

Exportă PDF - Primăria Oradea a semnat contractul de finanțare pe fonduri europene în vederea extinderii ambulatoriului Spitalului Județean Tipărește pagina - Primăria Oradea a semnat contractul de finanțare pe fonduri europene în vederea extinderii ambulatoriului Spitalului Județean Trimite unui prieten - Primăria Oradea a semnat contractul de finanțare pe fonduri europene în vederea extinderii ambulatoriului Spitalului Județean
Primăria Oradea a semnat contractul de finanțare pe fonduri europene în vederea extinderii ambulatoriului Spitalului Județean

Primarul Ilie Bolojan a semnat azi, 14 iunie 2019, cu Agenția de Dezvoltare Regională Nord Vest, reprezentată de directorul general, dl. Marcel Boloș, contractul de finanțare pe fonduri europene în vederea extinderii ambulatoriului Spitalului Județean.

În baza acestui contract urmează să se construiască o clădire nouă, lipită de partea din față a spitalului.

Din punct de vedere imobiliar, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea are în structura sa şase clădiri distincte: Staţionar I, Staţionar II, Staţionar III, Ambulatoriul integrat al Spitalului cu Serviciul Administrativ, Laboratorul de Medicină nucleară şi Serviciul de Medicină legală.

Proiectul de față are ca obiect extinderea ambulatorului corpului B al Spitalului Clinic Judetean de Urgență Oradea, situat pe str.  Gheorghe Doja nr. 65 Oradea, cu un corp anexă - clădire cu regim de înălțime D+P+3E cu destinația de Ambulatoriu, în vederea relocării Ambulatoriului integrat al Spitalului cu Serviciul Administrativ situat în prezent pe str. Republicii nr. 37, Oradea.

În consecință, se va realiza un nou corp de clădire - un corp anexă, a cărui organizare funcțională va arăta astfel: nivelul -1 va deservi zona de recepție; nivelele -1, 0 si +1 vor fi destinate zonei de policlinică- ambulator; nivelul +2 va fi destinat zonei administrative; nivelul +3 va desevi zona ATI.

Valoarea totală a investiției este de 45.441.322,48 lei ( cu TVA inclus), iar durata de realizare va fi de 24 luni.

Valoarea maximă eligibilă a proiectului este de 10.700.750 lei, valoarea eligibilă nerambursabilă FEDR  este de 7.490.525,00 lei, valoarea eligibilă nerambursabilă buget de stat este de 2.996.210,00 lei, iar contribuția proprie eligibilă a bugetului local al municipiului Oradea este de 214.015,00 lei.

Investitia va fi finanţată  în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 8 - Dezvoltarea infrastructurii sanitare şi sociale.

"Urmează ca în cursul lunii iulie, să fie  demarată procedura de licitație, astfel ca în toamna acestui an să avem avea un constructor. Ne propunem ca cel târziu în primăvară să demarăm lucrările de extindere a ambulatoriului, care vor dura 2 ani.
Ne cerem anticipat scuze pentru deranjul provocat de aceste lucrări, precum și pentru cele care se mai fac în zonă. Vom face tot posibilul pentru a scurta timpul de execuție", a spus primarul Ilie Bolojan.

 

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei