Trimite unui prieten

Primăria Oradea a semnat contractul pentru Complexul Nymphaea

Miercuri , 4 Februarie 2015, 14:37

Exportă PDF - Primăria Oradea a semnat contractul pentru Complexul Nymphaea Tipărește pagina - Primăria Oradea a semnat contractul pentru Complexul Nymphaea Trimite unui prieten - Primăria Oradea a semnat contractul pentru Complexul Nymphaea
Primăria Oradea a semnat contractul pentru Complexul Nymphaea

Primăria Oradea a semnat săptămâna trecută contractul pentru achiziţionarea lucrărilor şi a dotării Complexului Nymphaea din cadrul proiectului "Dezvoltarea turismului de agreement prin crearea Complexului Wellness Termal Nymphaea Oradea".

Primăria Oradea a încheiat contractul cu firma KÉSZ Építő és Szerelő Zrt, care a câştigat licitaţia organizată anul trecut, prin KÉSZ Építő és Szerelő Zrt Szeged Sucursala Cluj-Napoca.

Obiectivul general al proiectului este crearea unui aquapark modern, la standarde europene, prin crearea complexului urmărindu-se diversificarea şi îmbunătăţirea serviciilor turistice în general şi de agreement.

Proiectul tehnic prevede 6 corpuri de clădire precum şi 7 bazine - bazine pentru copii, pentru adulţi, bazine cu destinaţie sportivă - de înot și de sărituri, precum și 3 turnuri de câte 10, 7,5 respectiv 3 metri.

Preţul stabilit pentru îndeplinirea contractului este de 69.803.091 lei (fără TVA). Contractul de lucrări intră în vigoare la data demnării de către părţi şi îşi produce efectele până la încheierea procesului verbal de recepţie finală a lucrărilor contractate şi eliberarea garanţiei bancare de bună execuţie. Termenul de execuţie a lucrărilor este de 10 luni.

Executarea contractului începe după constituirea garanţiei de bună execuţie şi predarea amplasamentului, respectiv cel târziu la data de 17.02.2015.

Garanţia tehnică curge de la data semnării procesului verbal de recepţie la terminarea lucrărilor până la data semnării procesului verbal de recepţie finală. Garanţia tehnică ofertată în cadrul criteriului de atribuire este de 120 luni.

> Pe acest subiect, vezi și: A fost modificat proiectul tehnic al Complexului wellness Termal ”Nymphaea”

Situatie Covid
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
ROHU 421