Trimite unui prieten

Primăria Oradea își așteaptă colindătorii

Marti , 19 Noiembrie 2019, 9:46

Exportă PDF - Primăria Oradea își așteaptă colindătorii Tipărește pagina - Primăria Oradea își așteaptă colindătorii Trimite unui prieten - Primăria Oradea își așteaptă colindătorii
Primăria Oradea își așteaptă colindătorii

La fel ca în anii trecuți, și anul acesta Primăria Oradea își deschide porțile pentru primirea grupurilor de colindători cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.

Astfel, colindătorii vor fi așteptați de Moș Crăciun în Sala "Traian Moșoiu", în perioada 16 - 20 decembrie, între orele 9.30 - 13:00.

Înscrierile și programările se fac în perioada 25 noiembrie - 4 decembrie 2019, prin depunerea unei solicitări la ghișeele din Centrul pentru relații cu publicul de la parterul Primăriei Oradea (Piramidă).

Solicitarea depusă va conține date cu privire la denumirea instituției, grupul de colindători, numărul colindătorilor, data și ora solicitată pentru prezența la colindat, telefonul de contact al coordonatorului de grup și ștampila unității (după caz).

Pentru a putea asigura fiecărei unități de învățământ din Oradea posibilitatea de a colinda la Primărie, rugăm conducerea unităților de învățământ să se limiteze la maxim 3 grupe (clase) de elevi/unitate de învățământ.

Având în vedere numărul mare de solicitări din anii precedenți, coordonatorul grupului de copii este rugat să vină pregătit cu un program de colinde de maxim 10 minute, tocmai pentru a face loc și altor grupuri de copii.

Pentru alte grupuri organizate de colindători (în afara celor de la unitățile de învățământ din municipiu), Primăria solicită respectarea tuturor dispozițiilor menționate mai sus în vederea asigurării unui program de colinde în care să fie evitate suprapunerile de ore sau aglomerația.

Pentru stabilirea fermă a zilei și orei în care se dorește prezența colindătorilor la Primăria Oradea, rugăm colindătorii să contacteze persoana desemnată cu evidența și graficul prezenței colindătorilor, d-na Cătălina Kuibuș, la numărul de telefon 0722.159.473.

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2