Trimite unui prieten

RĂMAS BUN CREŞĂ, BUN VENIT GRĂDINIŢĂ!

Joi , 24 Mai 2018, 12:49

Exportă PDF - RĂMAS BUN CREŞĂ, BUN VENIT GRĂDINIŢĂ! Tipărește pagina - RĂMAS BUN CREŞĂ, BUN VENIT GRĂDINIŢĂ! Trimite unui prieten - RĂMAS BUN CREŞĂ, BUN VENIT GRĂDINIŢĂ!
RĂMAS BUN CREŞĂ, BUN VENIT GRĂDINIŢĂ!

Într-o atmosferă interactivă, la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Oradea, a avut loc întâlnirea lunară în cadrul programului „Şcoala Părinţilor", întâlnire susţinută de dna profesor educator Andrada Şulea.

Programul se adresează în special părinţilor care au copii cu vârste între 10 luni şi 4 ani şi care frecventează creşa, dar şi părinţilor care vor să înteleagă mai bine nevoile copiilor mici şi rolul fundamental al comunicării dintre copii şi părinţi.

Tema întâlnirii, solicitată de către părinţi, a fost trecerea de la creşă la grădiniţă, un pas important atât pentru părinţi cât şi pentru cei mici.

În cadrul întâlnirii, părinţii au aflat ce înseamnă şi cum se realizează adaptarea la mediul grădiniţei.

Unele dintre aspectele abordate au fost pregătirea părinţilor pentru manifestările copilului la început de grădiniţă, care pot fi de la uimire şi bună dispoziţie la teamă, a aşteptărilor pe care ar trebui să le aibă de la copiii lor şi deprinderile care se formează la grupa mică de grădiniţă.

De asemenea, s-a punctat importanţa perioadei preşcolare, dezvoltarea copiilor fiind un proces continuu, multidimensional şi integrator.

Chiar dacă beneficiarii serviciilor de creșă sunt copiii, Direcţia de Asistenţă Socială Oradea se îngrijește ca, lunar, părinții să înţeleagă mai bine nevoile copiilor lor și să dezvolte o relaţie de ataşament cu acestia.

 

 

Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta