Trimite unui prieten

”ZIUA MONDIALĂ A CURĂȚENIEI”, MARCATĂ LA ADĂPOSTUL DE NOAPTE

Joi , 23 Septembrie 2021, 15:27

Exportă PDF - ”ZIUA MONDIALĂ A CURĂȚENIEI”, MARCATĂ LA ADĂPOSTUL DE NOAPTE Tipărește pagina - ”ZIUA MONDIALĂ A CURĂȚENIEI”, MARCATĂ LA ADĂPOSTUL DE NOAPTE Trimite unui prieten - ”ZIUA MONDIALĂ A CURĂȚENIEI”, MARCATĂ LA ADĂPOSTUL DE NOAPTE
”ZIUA MONDIALĂ A CURĂȚENIEI”, MARCATĂ LA ADĂPOSTUL DE NOAPTE

Direcția de Asistență Socială Oradea în colaborare cu firma SPOTless Oradea au marcat, azi, Ziua Mondială a Curățeniei, printr-o acțiune de responsabilitate socială.

Acțiunea a vizat comunitatea vulnerabilă din Oradea, respectiv persoanele fără adăpost din cadrul Adăpostului de Noapte, situat pe str. J. Gutenberg nr. 8.

În acest sens, personalul firmei de curățenie împreună cu beneficiarii Adăpostului și colegii din cadrul acestuia au realizat o acțiune de igienizare, dezinfecție și curățire a spațiilor care deservesc Adăpostul de Noapte.

Înainte de începerea activității, beneficiarii au primit câteva sfaturi și sugestii pentru a face curățenie rapid și ușor și pentru a-și păstra camera mereu aranjată și primitoare.

Acțiunea de azi și-a propus să evidențieze faptul că  suntem cu toții responsabili de lumea în care trăim, de  mediul sănătos pe care îl creăm, iar protejarea mediului înconjurător și a spațiului de locuit trebuie să reprezinte un stil de viață. Totul pornește de la lucruri mărunte, de la curățenia în primul rând a propriului spațiu de locuit.

"Mulțumesc d-nei Larisa Vandici, administrator al firmei SPOTless Oradea și colegilor dânsei pentru că s-au gândit la semenii lor mai puțin norocoși, pentru implicare în comunitate și nu în ultimul rând  pentru exemplul de responsabilitate socială pe care l-au oferit. Mai mult, pe lângă preocuparea permanentă pentru îmbunătățirea continuă a serviciilor furnizate celor din comunitate, ne propunem să continuăm acest tip de activități și pe viitor, pentru ca astfel să contribuim la îmbunătățirea calității vieții persoanelor de aici, oferindu-le un spațiu curat, igienizat și prietenos", a declarat directorul DAS Oradea, d-na  Anca Grama.

"Astăzi este Ziua Mondială a Curățeniei și acțiunea de azi, am dori să fie prima ediție dintr-un lung șir de acțiuni, pe care ni le dorim periodice. Orice persoană își dorește un spațiu de locuit curat și ordonat, curățenia fiind importantă în special pentru sănătatea noastră. Am ales această zi pentru a dărui acestor persoane necăjite o rază de soare și o încăpere caldă, curată și primitoare", a precizat d-na Larisa Vandici, administrator al firmei SPOTless Oradea.

Adăpostul de Noapte, cu o capacitate de 71 de locuri, vine în sprijinul persoanelor lipsite temporar de adăpost, serviciile oferite aici răspunzând atât nevoilor de bază ale beneficiarilor - asigurarea cazării și a hranei zilnice, cât și sprijin pentru dezvoltarea abilităților de comunicare, a celor practice pentru viață, integrarea pe piața muncii (mediere în vederea obținerii unui loc de muncă) și consiliere, acestea contribuind la îmbunătăţirea nivelului lor de trai şi ajutor pentru depăşirea acestei perioade dificile din viaţa lor.

În atașament găsiți o galerie foto.

Galeria foto - ”ZIUA MONDIALĂ A CURĂȚENIEI”, MARCATĂ LA ADĂPOSTUL DE NOAPTE

Situatie Covid
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
ROHU 421
Proiect Traian Vuia
Proiect Ambulator