Trimite unui prieten

RER reface stocurile de antiderapant solid, fiind anunţate temperaturi foarte scăzute

Vineri , 15 Ianuarie 2021, 10:09

Exportă PDF - RER reface stocurile de antiderapant solid, fiind anunţate temperaturi foarte scăzute Tipărește pagina - RER reface stocurile de antiderapant solid, fiind anunţate temperaturi foarte scăzute Trimite unui prieten - RER reface stocurile de antiderapant solid, fiind anunţate temperaturi foarte scăzute
RER reface stocurile de antiderapant solid, fiind anunţate temperaturi foarte scăzute

Echipajele RER VEST au acționat ieri permanent în teren, de la ora 3.00 dimineața până seara la ora 22:00 și sunt în continuare pregătite pentru intervenție în orice moment. Pe lângă împrăștierea de antiderapant, s-a intervenit punctual și cu plugurile, acolo unde a fost necesar, respectiv pe o parte din străzile din urgența 3 și urgența 4.

"În cadrul acțiunii de ieri s-au folosit 454 de tone de antiderapant solid, 10.000 de litri de clorură de calciu  și 8000 de kg de clorură de magneziu - fulgi. Momentan, prognoza meteo nu mai anunță ninsori, ci doar temperaturi foarte scăzute. În acest moment, am trecut deja la refacerea stocurilor de antiderapant solid, tocmai pentru a fi asigurați pentru orice situație", a precizat Florin Gontariu, director general tehnic-investiții în cadrul RER Vest.

De menționat că în municipiul Oradea au fost stabilite patru urgențe pentru cele 882 de artere de circulație. Astfel, urgenţa I presupune deszăpezirea intrărilor și ieșirilor din oraș, a arterelor principale, a căilor mijloacelor de transport în comun; urgenţa II presupune intervenţia pentru deszăpezirea căilor de legătură dintre cartiere; urgenţa III vizează toate străzile asfaltate din oraş, iar urgenţa IV toate străzile neasfaltate din municipiu.

Totodată, Primăria Oradea roagă cetăţenii să îndepărteze zăpada şi gheaţa de pe trotuarele din dreptul imobilelor în care locuiesc sau îşi desfăşoară activitatea.

Reamintim că Poliția Locală poate aplica, pentru nerespectarea acestor obligaţii, somații și sancţiuni contravenţionale cu amenzi cuprinse între 500-2500 lei.

Până în acest moment, agenții Poliției Locale Oradea au aplicat 41 de somații, respectiv avertismente verbale pentru 35 de asociații de proprietari, 3 persoane juridice și 3 persoane fizice. Toate acestea s-au conformat somațiilor și au procedat la curățarea spațiului din fața imobilelor.

 

 

Situatie Covid
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
ROHU 421