Trimite unui prieten

S-a aprobat proiectul tehnic pentru Coridorul de mobilitate urbană durabilă în Piața Gojdu din Oradea – Etapa I

Joi , 10 Septembrie 2020, 16:18

Exportă PDF - S-a aprobat proiectul tehnic pentru Coridorul de mobilitate urbană durabilă în Piața Gojdu din Oradea – Etapa I Tipărește pagina - S-a aprobat proiectul tehnic pentru Coridorul de mobilitate urbană durabilă în Piața Gojdu din Oradea – Etapa I Trimite unui prieten - S-a aprobat proiectul tehnic pentru Coridorul de mobilitate urbană durabilă în Piața Gojdu din Oradea – Etapa I
S-a aprobat proiectul tehnic pentru Coridorul de mobilitate urbană durabilă în Piața Gojdu din Oradea – Etapa I

Consilierii locali au aprobat în ședința Consiliului Local de azi, 10 septembrie, indicatorii tehnico-economici - faza proiect tehnic de execuție pentru obiectivul de investiții "Coridor de mobilitate urbană durabilă în Piața Gojdu din Oradea - Etapa I", obiectiv de investiții finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Legat de acest proiect, primarul Ilie Bolojan a precizat: "Este unul dintre cele mai complicate proiecte din ultimii 20 de ani care se va derula în Oradea. Pasajul subteran din Piața Gojdu, dintre Catedrala Ortodoxă și Casa de Cultură a Sindicatelor, va avea deasupra o piață pietonală, care va lega centrul orașului Oradea prin Parcul 1 Decembrie de Cetate. Valoarea estimată a acestor lucrări este de 21,3 milioane de euro, iar durata de execuție va fi de 24 de luni. Acum avem faza finală a proiectului tehnic, urmând ca în continuare să demarăm procedura de licitație".

Proiectul prevede astfel crearea unui coridor de mobilitate urbană durabilă din Piața Emanuil Gojdu - Vasile Alecsandri, printr-o abordare integrală bazată pe Planul de Mobilitate Urbană Durabilă al Municipiului Oradea.

 

 

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
ROHU 421