Trimite unui prieten

S-a aprobat realizarea iluminatului arhitectural pe Casa Venețiană și pe imobilul din str. Vasile Alecsandri nr. 11

Vineri , 26 Iunie 2020, 13:56

Exportă PDF - S-a aprobat realizarea iluminatului arhitectural pe Casa Venețiană și pe imobilul din str. Vasile Alecsandri nr. 11 Tipărește pagina - S-a aprobat realizarea iluminatului arhitectural pe Casa Venețiană și pe imobilul din str. Vasile Alecsandri nr. 11 Trimite unui prieten - S-a aprobat realizarea iluminatului arhitectural pe Casa Venețiană și pe imobilul din str. Vasile Alecsandri nr. 11
S-a aprobat realizarea iluminatului arhitectural pe Casa Venețiană și pe imobilul din str. Vasile Alecsandri nr. 11

În cadrul ședinței Consiliului Local de joi, 25 iunie, au fost aprobate studiile de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici pentru realizarea iluminatului arhitectural al imobilului de pe str. Vasile Alecsandri nr. 11, precum și al Palatului Rimanoczy, cunoscut sub numele de Casa Venețiană.

Valoarea investiției pentru cele două imobile este de 385.783 lei (fără TVA), iar durata estimată a execuției lucrărilor este de 2 luni.

Niciunul dintre cele două imobile nu dispune în prezent de iluminat arhitectural.

Imobilul din strada Vasile Alecsandri nr. 11 este situat în zona centrală a municipiului, zonă care se remarcă printr-o structură funcțională complexă și atractivă.

Casa Venețiană este situată tot în zona centrală, pe strada Parcul Traian nr. 1, colț cu str. Republicii și datează din anul 1905.

Proiectul are ca scop realizarea iluminatului arhitectural, urmărind obținerea unui impact vizual deosebit, în concordanță cu elementele arhitecturale ale imobilelor, identificarea acestora în imaginea lor nocturnă și utilizarea de aparate de iluminat și soluții cu un grad ridicat de eficiență energetică.

Astfel, proiectul presupune un sistem unitar bazat bazat pe aparate de iluminat cu LED și pe combinația de culoare a luminii între alb cald și amber.

Galeria foto - S-a aprobat realizarea iluminatului arhitectural pe Casa Venețiană și pe imobilul din str. Vasile Alecsandri nr. 11

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2